فهرست اسامی واردکنندگان گوشی همراه با ارز دولتی توسط وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات اعلام شد.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات با گذشت تنها چند ساعت از بازدید آذری جهرمی از بازار موبایل چارسو در خیابان جمهوری تهران که فروشندگان آن بهدلیل گران شدن قیمت این محصول و کاهش فروش محصولات خود (ناشی از کاهش قدرت خرید مردم و نوسانات شدید نرخ ارز) کسبوکارشان را تعطیل کرده بودند و قول وزیر ارتباطات برای تأمین ارز این تجهیزات، فهرست اسامی واردکنندگان گوشی تلفن همراه را که ارز دولتی دریافت کردهاند منتشر کرد.
این وزارتخانه با اعلام فهرستی از ۴۰ شرکت واردکننده گوشی همراه در بیانیهای نوشت: از ابتدای سال ۹۷ تا ۲۹ خردادماه به ۴۰ شرکت واردکننده گوشی تلفن همراه، ارز دولتی تخصیص داده شده است؛ ۳۰ شرکت از این فهرست با بخشی از ارز تخصیص دادهشده اقدام به واردات گوشی تلفن همراه کردهاند.
بیشتر بخوانید: آذری جهرمی پس از بازدید از بازار موبایل: برای تأمین ارز تلفن همراه تلاش میکنم
همچنین گفته شده که رقم کل ارز اختصاصیافته به ۴۰ شرکت مذکور ۲۲۰ میلیون و ۶۴۳ هزار و ۲۰۶ یورو بوده که تاکنون محمولههایی با مجموع رقم ۷۵ میلیون و ۲۸۳ هزار و ۸۶۰ یورو با عاملیت ۳۰ شرکت واردکننده از گمرک ترخیص شده است.
به گزارش تسنیم، محمد جواد آذری جهرمی؛ وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات روز گذشته در کرمان گفته بود که «گرانیهای غیرمعمول گوشی تلفن همراه در کشور نشان میدهد که برخی افراد سودجو با استفاده از ارز دولتی ۴۲۰۰ تومانی گوشی وارد کردهاند، اما براساس بهای ارز آزاد محاسبه و به مردم عرضه میکنند».
لیست اسامی این شرکتهای دریافتکننده ارز ۴۲۰۰ تومانی بهشرح دو جدول زیر است:
که چی اولا نبایست می دادی دوما باید قبل از دادن سازوکار فروش را محکم و مدون میکردی سوما این ها که گرفته اند حتما از خواص هستند وخیالشان راحت و حرفها و درد گرانی مردم بی فایده؟
لطفا این را هم به اطلاع این وزیر محترم برسانید که دست شما درد نکنه از اطلاع رسانیتون... ولی حالا که برخی افراد سود جو ارز دولتی میگیرن و کالا رو با محاسبه ارز آزاد به مردم میفروشن رو ما باید پیگیری کنیم یا دم و دستگاه جنابعالی....
ارسال نظرات
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.