سخنان احمدي نژاد در نيويورك، جهان را مقهور گفتمان جمهوري اسلامي كرد
مهدي اميريان در گفت و گو با خبرنگار سياسي «شبكه خبر دانشجو»، با بيان اينكه غرب و در راس آن آمريكا از مقابله سخت افزاري با جمهوري اسلامي در ماندهاند، اذعان كرد: ملت هاي آزادي خواه و مسلمان دنيا مانند ملت ايران، حزب الله لبنان، ساكنان غزه و گروه حماس در فلسطين، شكست سنگيني را هم در بعد سخت افزاري و هم در بعد نرم افزاري به آمريكا و كشور همدستش و به ويژه اسرائيل تحميل كردند.
وي در ادامه افزود: كشورهاي سطله جو با حمايت رسانه ها و بوق هاي تبليغاتي خود انواع فشار سياسي، دروغ پراكني و فضا سازي رواني را بر دولت هاي مستقل و آزادي خواه مسلمان وارد كرده و كه به نوعي مي توان گفت، آغاز جنگ نرم بود.
اميريان با اشاره به شكست كشورهاي سلطه در جنگ نرم عليه ايران، گفت: شكست آمريكا و اسرائيل درفضاي بين المللي باعث نابودي تابوي خيالي آنان شد كه اين امر منجر به محاكمه غرب آمريكا و اسرائيل در افكار عمومي ملت هاي جهان مي شود.
دبير آموزش و نخبه پروري دفتر تحكيم وحدت افزود: آقاي احمدي نژاد با ادبيات و گفتمان بسيار قاطع، شفاف، انقلابي و شجاعانه خود پا به عرصه سياست جهان گذاشت، به طوري حتي رسانه هاي حامي جريان غرب نيز لب به اعتراف گشودند و از روي ناچاري با واقعيت صداي اسلام با سردمداران جمهوري اسلامي ايران مواجه شدند.
اميريان با اشاره به كارشكني ها و دروغ پراكني هاي غرب عليه ملت ايران، تصريح كرد: در جريان سخنراني آقاي احمدي نژاد در نيويورك كاملا مشهود بود كه فشار رژيم صهيونيستي مبني بر ترك جلسه از سوي نمايندگان ديگر كشورها كاملا بي نتيجه بود.
وي افزود: چند كشوري كه خودشان را خار و ذليل اسرائيل كردند، نشان دادند كه در اقليت محض قرار دارند.
دبير آموزش و نخبه پروري دفتر تحكيم وحدت با بيان اينكه حاضران با تشويق هاي خودشان مقهور گفتمان جمهوري اسلامي شدند، گفت: بي ترديد سياست انقلابي كه در حال حاضر جمهوري اسلامي ايران در پيش گرفته است، بايد حفظ و تقويت شود، زيرا در اين دوران عقب نشيني و سازش كار عبس و بيهوده خواهد بود.
اميريان ادامه داد: در حال حاضر آمريكا و اكثر اعضاي سازمان ملل، ايران را نه تنها به عنوان قدرت منطقه اي بلكه به عنوان يك قدرت فرا منطقه اي مي دانند.
اين فعال سياسي گفت: قدرت ايران به سلاح هسته اي استوار نيست، بلكه بر مبناي يك ايدئولوژي و اسلام واقعي پايه ريزي شده است و به اين دليل با گذشت زمان اين گفتمان جاي خودش را باز مي كند و ايران به عنوان الگويي مناسب براي كشورهاي مستقل معرفي مي شود./انتهاي پيام/