کد خبر:۶۹۴۸۴۶

سیب درختی ۲۶ درصد گران شد

براساس آمارهای منتشر شده از سوی مرکز آمار ایران در خرداد ماه ١٣٩٧، بیشترین افزایش قیمت در ماه جاری نسبت به ماه گذشته، مربوط به اقلام پرتقال محصول داخل با ٣٤,٩ درصد افزایش، سیب درختی زرد با ٢٦.٢ درصد افزایش و گوجه فرنگی با ١٤.٠ درصد افزایش بوده است.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، براساس آمار‌های منتشر شده از سوی مرکز آمار ایران در خرداد ماه ١٣٩٧، بیشترین افزایش قیمت در ماه جاری نسبت به ماه گذشته، مربوط به اقلام پرتقال محصول داخل با ٣٤.٩ درصد افزایش، سیب درختی زرد با ٢٦.٢ درصد افزایش و گوجه فرنگی با ١٤.٠ درصد افزایش بوده است.

در این میان بیشترین کاهش قیمت در ماه جاری نسبت به ماه گذشته مربوط به اقلام مرغ ماشینی با ٦.٢ درصد کاهش و پیاز با ٣.٢ درصد کاهش است.

بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه مشابه سال قبل (خرداد ١٣٩٦) مربوط به تخم مرغ ماشینی با ٥٨.٢ درصد افزایش و پس از آن موز با ٥٤.٩ درصد افزایش و برنج خارجی درجه یک با ٣٦.٨ درصد افزایش است.

به علاوه بیشترین کاهش قیمت نسبت به خرداد ١٣٩٦ مربوط به پیاز با ۲۵.۷ درصد کاهش و پس از آن سیب زمینی با ۲۴.۴ درصد کاهش و عدس با ۵.۸ درصد کاهش است.

در این میان اقلامی مانند موز و برنج‌های خارجی که به صورت مستقیم از خارج از کشور وارد می‌شوند تحت تاثیر افزایش قیمت ارز‌های خارجی و مخصوصا دلار گران‌تر می‌شوند و اقلامی مانند تخم مرغ هم به همین دلیل و هم به دلیل اینکه دانه‌های خوراکی مرغداری‌ها از خارج کشور وارد می‌شود تحت تاثیر نرخ ارز قرار دارند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار