کد خبر:۶۹۴۸۸۸
مغرب:

حل‌وفصل قضیه صحرا تنها از طریق سازمان ملل ممکن است

وزیر خارجه مغرب که برای شرکت در اجلاس اتحادیه آفریقا به پایتخت موریتانی سفر کرده است، تأکید کرد که حل‌‌وفصل منازعه با جبهه پولیساریو بر سر صحرای غربی تنها از طریق سازمان ملل ممکن خواهد بود.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، «ناصر بوریطه» وزیر خارجه مغرب امروز دوشنبه در یک کنفرانس خبری در حاشیه اجلاس اتحادیه آفریقا در نواکشوت گفت که کلید حل قضیه صحراء در نیویورک است نه در آدیس‌آبابا.

وی افزود که نقش اتحادیه آفریقا حمایت از تلاش‌های سازمان ملل برای حل این قضیه خواهد بود نه یک ایفای نقش مستقل.

بنابر گزارش وبگاه «الیوم‌السابع»، وزیر خارجه مغرب همچنین تصریح کرد که سران کشورهای آفریقایی بر مرجعیت سازمان ملل و اتکا به آن برای حل قضیه صحرای غربی تأکید کردند.

پیش از این خبرگزاری آناتولی به نقل از یک منبع دیپلماتیک حاضر در اجلاس اتحادیه آفریقا گزارش داد که «موسی فقی» رئیس کمیساریای اتحادیه آفریقا در جلسه سران کشورهای آفریقایی که پشت درهای بسته برگزار شد، پیشنهاد تشکیل کمیته‌ای برای حل منازعه مغرب و جبهه پولیساریو را مطرح کرد.

«ابراهیم غالی» دبیرکل جبهه پولیساریو نیز این موضوع را تأیید کرد و گفت که شرکت‌کنندگان در این اجلاس با تشکیل کمیته ریاستی برای حل این منازعه موافقت کردند.

کمیته مذکور متشکل از «ألفا کوندی» رئیس سابق اتحادیه آفریقا، «پل کاغامی» رئیس کنونی این اتحادیه به اضافه فقی خواهد بود.

سی‌ویکمین اجلاس اتحادیه آفریقا با محوریت مبارزه با فساد روز یکشنبه (دیروز) در نواکشوت پایتخت موریتانی با مشارکت سران ۲۲ کشور آغاز بکار کرد.

در این اجلاس دو روزه علاوه بر موضوع مبارزه با فساد، پرونده منازعه مغرب و جبهه پولیساریو بر سر صحرای غربی و اوضاع امنیتی منطقه ساحل آفریقا نیز بررسی می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار