کد خبر:۶۹۵۱۰۱
یزدان مهر خبر داد

ایجاد ۳۰ کارگاه برای اشتغال دانشجویان/ طرح حمایت از کارگاه‌های مهارت‌محور به دانشگاه‌ها ابلاغ شد

رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم با بیان اینکه ایجاد ۳۰ کارگاه در دانشگاه‌ها برای اشتغال دانشجویان گفت: بنا داریم با کمک صندوق نوآوری و شکوفایی کارگاه‌هایی را در دانشکده‌ها راه اندازی کنیم.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو صبح امروز مراسم افتتاحیه طرح سفیران جوان اقتصاد مقاومتی (سجا) در دانشگاه فنی و حرفه‌ای برگزار شد.
در این مراسم ابراهیم صالحی عمران رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای تاکید کرد: همه ما مسئولین و افراد در دانشگاه فنی و حرفه‌ای موظفیم تا مهارت‌های تخصصی را به دانشجویان بیاموزیم و برای این کار باید از مشکلات و بروکراسی اداری دوری کنیم
وی تاکید کرد: امروزه در تمام سیستم‌های آموزشی اصل اقتصاد اهمیت فراوانی دارد و برهمه واجب است تا عینک اقتصادی در تمام حوزه‌ها را به چشم بزنند که اگر غیر از این را برویم به بیراهه رفته ایم.
صالحی عمران ادامه داد: دانشگاه فنی و حرفه‌ای با هدف ارایه الگوی دانشگاه نسل سومی در کشور ایجاد شد تا زمینه لازم برای کسب مهارت ایجاد اشتغال و کارافرینی و تولید ثروت را براساس علم و مهارت برای جوانان ایرانی فراهم کند. هم چنین در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری و مسئولان آموزش عالی و وزارت علوم برای اجرایی شدن اقتصاد مقاومتی این دانشگاه با تکیه بر دانش و مهارت افزایی دانشجویان و دانش آموختگان قطب‌های تخصصی توان تولید داخلی را ساماندهی کرده است.
رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای با اشاره به طرح (سجا) گفت: طرح سفیران جوان اقتصاد مقاومتی یکی از اقتصادی‌ترین طرح‌های دانشگاهی است و باید به آموزش محصول محور توجه بیشتری شود به همین دلیل این طرح کمک کرده تا محیط کار واقعی در دانشگاه ایجاد شود و دانشجو بتواند مهارت بیاموزد هم چنین به منظور بهره گیری مطلوب و پاره وقت از توانمندی‌های دانشجویان در پیشبرد اهداف دانشگاه فنی و حرفه‌ای و در جهت توسعه فرهنگ کارافرینی خودکفایی، خودباوری، مدیریت اوقات فراغت و حفظ منزلت اجتماعی دانشجویان متقاضی کار این برنامه را اجرایی کردیم.
وی ادامه داد: یکی از دلایل مهم که دانشجویان را از ادامه تحصیل باز می‌دارد هزینه و فرصتی است که برای آن قائل می‌شوند، جوانان ترجیح می‌دهند به جای آنکه ۴ سال در دانشگاه تحصیل کنند و پس از فراغت به دردسر بیفتند همان زمان را فعالیت کرده، مهارت آموخته و آینده شغلی خود را تامین کنند این طرح هزینه در دانشگاه‌ها را کاهش می‌دهد و موجب صرفه جویی زیادی می‌شود و منطق اقتصادی انگیزشی و اجتماعی دارد و با فلسفه دانشگاه فنی و حرفه‌ای نیز هماهنگ است.
صالحی عمران در پایان خاطر نشان کرد: باید انگیزه تحصیل در دانشگاه فنی و حرفه‌ای بیشتر شود و برخی خوابگاه‌ها و محیط‌های آموزشی این دانشگاه به گونه‌ای است که انگیزه و رغبت تحصیل را در بین داوطلبان کاهش می‌دهد که باید این امکانات را بهبود ببخشیم چرا که دانشجویی که در دانشگاه فنی و حرفه‌ای تحصیل می‌کند با مهارت‌های تخصصی که می‌آموزد دیگر چشم به استخدام دولتی ندارد و خودش می‌تواند اشتغال ایجاد کند.
در ادامه این مراسم ذوالفقار یزدان مهر رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم با اشاره به موضوع اشتغال گفت: امروزه با توجه به مشکلاتی که در کشور شاهد هستیم بحران اشتغال یکی از موارد مهمی است که دانشگاه فنی و حرفه‌ای می‌تواند با ایجاد اشتغال و افزایش انگیزه به جوانان کمک کند. خوشبختانه برنامه ریزی‌هایی در این دانشگاه انجام شده که در مسیر اشتغال دانشجویان و مهارت افرینی است.
وی ادامه داد: هر چه قدر که در دانشگاه فنی و حرفه‌ای سرمایه گذاری کنیم می‌توانیم مطمئن باشیم تا بخشی از نیاز بازار کار و مشکلات جامعه و دانشجویان را حل کرده ایم و از این دانشگاه مقدمه‌ای برای ورود به دانشگاه نسل چهارم و دانشگاه جامعه محور است.
یزدان مهر با اشاره به حمایت‌های وزارت علوم از مهارت آموزی دانشجویان گفت: در صندوق رفاه وزارت علوم طرح حمایت از کارگاه‌های مهارت محور دانشجویان تصویب و به تمامی دانشگاه‌ها ابلاغ شده که یکی از اهداف اصلی این طرح دانشگاه فنی و حرفه ای، دانشگاه هنر و دانشگاه‌های صنعتی می‌باشد.
رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم ادامه داد: هم چنین با هماهنگی صندوق نوآوری و شکوفایی معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور با صندوق رفاه دانشجویی طرحی برنامه ریزی شده تا به دانشجویان و اشتغال آنان کمک کنیم طبق این طرح بنا شده کارگاه‌هایی در دانشکده‌ها راه اندازی شود که ۶۰ درصد سهام آن به دانشجویان و ۴۰ درصد به دانشگاه اختصاص یابد.
وی ادامه داد: کل دانشجویان می‌توانند در این شرکت سهام داشته باشند و با این حرکت الگوی خوبی برای دانشجویان ایجاد کرده ایم.
یزدان مهر ادامه داد: هر کارگاه دانشجویی صد میلیون تومان وام با کارمزد ۴ درصد دارد که قرار است از این طریق ۳۰ کارگاه شکل بگیرد.
رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم درباره وضعیت خوابگاه‌های دانشگاه فنی و حرفه‌ای توضیح داد: متاسفانه برخی خوابگاه‌های این دانشگاه وضعیت مناسبی ندارد و به همین دلیل قرار است تمامی خوابگاه‌های رتبه ۵ دانشگاه فنی و حرفه‌ای تجهیز شوند.
وی در پایان خاطر نشان کرد: هم چنین پیشنهاد می‌دهیم که تفاهم نامه‌ای ما بین این دانشگاه با کمیته امداد امام خمینی منعقد شود چرا که ۲۵۰ هزار دانشجو تحت پوشش کمیته امداد هستند و می‌توان با این تفاهم نامه از دانشجویان تحت پوشش کمیته امداد حمایت ویژه‌ای داشت.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار