آخرین اخبار:
کد خبر:۶۹۵۷۳۵

الزهار: راه درمان غده سرطانی تنها ریشه‌کن کردن آن است

عضو ارشد جنبش مقاومت اسلامی فلسطین تأکید کرد که چیزی به اسم معامله قرن در ادبیات ملت فلسطین وجود ندارد.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از مرکز اطلاع رسانی فلسطین، «محمود الزهار» عضو ارشد جنبش مقاومت اسلامی حماس تاکید کرد که دل خوش کردن به ایجاد راه حلی مسالمت‌آمیز با رژیم اشغالگر صهیونیستی کاملا بی‌نتیجه است و راه درمان غده سرطانی تنها ریشه کن کردن آن است.

بر اساس این گزارش، محمود الزهار در سخنانی در اردوگاه‌های بازگشت در نوار مرزی باریکه غزه تصریح کرد که مسئله فلسطین به هیچ وجه قابل تقسیم نیست و در ادبیات ملت فلسطین چیزی به اسم معامله قرن وجود ندارد.

الزهار خطاب به شهرک‌نشینان صهیونیست تاکید کرد: قبل از اینکه وعده الهی محقق شود، اینجا را ترک کنید، زیرا ما داریم می‌آییم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار