آخرین اخبار:
کد خبر:۶۹۵۸۳۹
دبیر سیاسی جمعیت اسلامی دانشگاه آزاد بیرجند:

حدود ۵۰۰ روستای خراسان جنوبی با تانکر آبرسانی می‌شود

دبیر سیاسی جمعیت اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بیرجند گفت: حدود ۱۰۰ روستا در استان خراسان جنوبی کاملا از بین رفتته و حدود ۵۰۰ روستا با تانکر آبرسانی می‌شود و سال به سال این تعداد افزایش پیدا می‌کند.

امین جعفرپور دبیر سیاسی جمعیت اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بیرجند در گفتگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو گفت: استان خراسان جنوبی یک خشکسالی ۲۰ ساله را پشت سر می‌گذارد و هرساله وضعیت جوی و بارش‌ها از سال قبل بدتر می‌شود.
 

جعفرپور افزود: بیشتر آب مصرفی این استان از قنات‌ها تامین می‌شود و هرچه استفاده از آب قنات‌های بیشتر باشد طبیعتا سفره‌های آب زیرزمینی فروکش می‌کند و وضعیت محیط زیستی مخاطره آمیزی را در پی خواهد داشت.
 

دبیر سیاسی جمعیت اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بیرجند بیان داشت: راه حل‌هایی برای مقابله با این وضعیت پیش بینی شد که بحث آب‌های ژرف به تازگی مطرح شده و زمانی که پیگیر آن شدیم به دلیل امنیتی بودن به بن بست رسید.
 

وی با بیان اینکه یکی دیگر از راه حل‌های مطرح شده بحث انتقال آب است و از ۱۲ سال پیش و قبل تفکیک استان خراسان، نمایندگان استان خراسان آن را مطرح کردند، تصریح کرد: مواردی از انتقال آب از شمال کشور مطرح شد و هم اکنون زمزمه‌هایی از انتقال آب از جنوب کشور مطرح می‌شود، اما هرچه از مسئولان مطالبه می‌کنیم تنها جوابی که می‌دهند می‌گویند طرح در دست مطالبه است و هیچگونه اقدامی را شاهد نیستیم.
 

جعفرپور اظهار داشت: منابع آبی حدود ۱۰۰ روستا در استان خراسان جنوبی کاملا از بین رفتته و حدود ۵۰۰ روستا با تانکر آبرسانی می‌شود و سال به سال این تعداد افزایش پیدا می‌کند و قنات‌های این روستا‌ها کاملا خشک شده است.
 

دبیر سیاسی جمعیت اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بیرجند تصریح کرد: یکی دیگر از مشکلات استان خراسان جنوبی این است که بیرجند به عنوان اولین شهری که لوله کشی شده و لوله کشی آن فرسوده است، بحث هدر رفت آب مساله مهمی است و یک سوم آب لوله کشی بیرجند در زیرزمین هدر می‌رود.
 

وی با بیان اینکه هرچند وقت یکبار فعالین دانشجویی برای بیان دغدغه‌های خود جلساتی با استاندار و سایر مسئولین دارند، افزود:، اما پیگیری این دغدغه‌ها آنچنان که باید با قوت و اهتمام نیست و مطالبات بر زمین می‌ماند.
 

جعفرپور در پایان با بیان اینکه استان خراسان جنوبی مرز مشترک ۴۶۰ کیلومتری با کشور افغانستان دارد، گفت: اگر به دلیل مشکل بی آبی این روستا‌ها تخلیه شوند قطعا مشکلات امنیتی پدید خواهد آمد و امنیت کل کشور زیر سوال خواهد رفت.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار