آخرین اخبار:
کد خبر:۶۹۵۸۵۵
دهنو خلجی در گفتگو با دانشجو:

اردوی جهادی را تبدیل به جهاد اقتصادی می‌کنیم

مسئول اردوهای جهادی بسیج دانشجویی دانشگاه بجنورد گفت: در تابستان امسال بنا داریم اردوهای جهادی را به حوزه‌ اقتصاد معطوف کنیم و از همین تابستان اردوی جهادی در حاشیه شهر نیز برگزار شود.
حسین اکبری

امیر رضا دهنو خلجی، مسئول اردو‌های جهادی بسیج دانشجویی دانشگاه بجنورد در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو، گفت: بسیج دانشجویی دانشگاه بجنورد حدود یک سال است که به طور منظم مشغول به برگزاری اردو‌های جهادی خود است؛ البته قبل‌تر از این مدت نیز برنامه‌هایی در دست اجرا بوده، اما هدف گذاری دقیق وجود نداشت و به طور منظم انجام نمی‌شد اما از سال گذشته دو روستای مجزا برای خواهران و برادران انتخاب شد. این دو روستا از روستا‌های زلزله زده بودند.
 

دهنو خلجی ادامه داد: برای برادران روستای قصر قجر انتخاب شد که از جمله روستا‌هایی بود که بیشترین آسیب را بر خود دیده بود؛ لذا با توجه به اهمیت ترمیم خانه‌های روستائیان سعی کردیم بیشتر توان خود را در بخش عمرانی معطوف کنیم. همزمان با اقدامات عمرانی، فعالیت‌های فرهنگی در جهت کمک به کودکانی که در این زلزله آسیب روانی خورده بودند؛ انجام شد. در شهریورماه سال گذشته توانستیم سه انبار برای دام و علوفه برای افراد کم بضاعت این روستا بسازیم.
 

مسئول اردو‌های جهادی بسیج دانشجویی دانشگاه بجنورد خاطرنشان کرد: همانطور که می‌دانید منبع اصلی درآمد روستائیان دامپروری و کشاورزی است. از این جهت ساخت انبار دام و علوفه را در دستور کار خود قرار دادیم که خدا را شاکریم که توانستیم در این راه موفق شویم. در این اردو حدود ۲۰ تا ۲۵ برادر طی حدود هشت روز در روستا حضور داشتند که طی کار مداوم از صبح تا اذان مغرب، تواستند به مردم زلزله زده خدمات مناسبی ارائه دهند.
 

وی افزود: در اردو‌های جهادی هم‌دلی و صمیمیت ویژه‌ای بین دانشجویان به وجود می‌آید. ما می‌بینیم دانشجویان جهادگر از صبح زیر آفتاب داغ تابستان کار می‌کنند و شب با هم شوخی می‌کنند و انرژی مثبت فراوانی رد و بدل می‌شود. این یک شادابی معنوی و با ارزش است. همچنین در این اردو‌های جهادی مسئله خودسازی بسیار پررنگ است. دانشجویان بسیار روی خودسازی خود کار می‌کنند. آشنا شدن با زندگی روستایی، محرومیت و فقر در این اردو‌ها بسیار با ارزش است. جهادگران با تمام وجود مشکلات و درد مردم را درک می‌کنند و می‌توانند صدای مردم را از نزدیک بشنود. آن هم صدای مردم زلزله زده‌ی روستایی.
 

دهنوخلجی تصریح کرد: در بخش خواهران نیز به روستای ایزمان در دهستان گیفان خدمت رسانی شد. در بخش خواهران ۱۷ نفر اقدامات فرهنگی و آموزشی را در این روستا با محوریت آموزش بانوان انجام دادند.
 

مسئول اردو‌های جهادی بسیج دانشجویی دانشگاه بجنورد گفت: از شهریور ماه سال گذشته اردو‌ها به طور منظم پیگیری شد. خصوصا در بخش خواهران موفق شدیم در پنج نوبت اردو‌های سه روزه را در همان روستای قبلی برگزار کنیم. این تداوم هم به خودسازی بیشتر کمک می‌کند و هم باعث رابطه‌ بهتر مردم روستا و دانشجویان شد؛ لذا هم جهادگران رضایت خوبی داشتند و هم بانوان روستا از حضور دانشجویان دختر در روستا بسیار خرسند بودند.
 

وی افزود: در تابستان امسال بنا داریم اردو‌های جهادی خود را به حوزه‌ی اقتصاد معطوف کنیم. همانطور که مقام معظم رهبری تاکید دارند مسئله اصلی کشور اقتصاد است. امسال چندین طرح اقتصادی در نظر داریم که بناست با کار کارشناسی و مشورت با اساتید و هیئت علمی‌های دانشگاه اقدامات خود را پیش ببریم. همچنین از کمک‌های معاونت علمی سپاه استان و ناحیه بسیج دانشجویی خراسان شمالی استفاده خواهیم کرد.
 

دهنو خلجی خاطرنشان کرد: در کنار این مسائل فرهنگی و عمرانی نیز خواهیم داشت. طبق برنامه ریزی انجام شده در شهریور ماه اردوی جهادی با محوریت رفع مشکلات اقتصادی روستائیان برگزار خواهد شد.
 

مسئول اردو‌های جهادی بسیج دانشجویی دانشگاه بجنورد ادامه داد: البته ناگفته نماند، بنا داریم از همین تابستان اردوی جهادی در حاشیه شهر را نیز برقرار کنیم. با توجه به شناسایی‌ای که انجام داده ایم به زودی فعالیت خود در این حوزه را نیز انجام خواهیم داد.
 

دهنوخلجی در پایان گفت: در کنار بحث اردوی جهادی در روستا، توجه ویژه‌ای به رفع مشکلات صنعت در استان داریم. مشکلات صنعت استان را شناسایی کرده ایم و با کارشناسان و صنعت گران ارتباط گرفته ایم. همچنین با کارآفرین‌ها نیز صحبت‌هایی داشته ایم که امیدواریم با حمایت‌های ارگان‌های مختلف بتوانیم در این بخش ورود جدی‌ای داشته باشیم و یک جهاد اقتصادی در استان رقم بزنیم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار