کد خبر:۶۹۶۰۱۳
در گفتگو با دانشجو مطرح شد

از نبود آب آشامیدنی تا سالن مطالعه در خوابگاه متاهلی دانشگاه شریف/ ساختمانی که حتی روشنایی کافی ندارد!

دانشجوی دانشگاه شریف گفت: خوابگاه متاهلی که ۱۴۴ زوج دانشجوی شریف در آن ساکن هستند ابتدایی‌ترین امکانات رفاهی را هم ندارند.

دانشجوی دانشگاه شریف در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در خصوص مشکلات خوابگاه متاهلی این دانشگاه گفت: مهمترین مشکلی که در خوابگاه متاهلی شهرک دانشگاه شریف است نبود آب آشامیدنی است چند سالی است که ما ساکن این خوابگاه هستیم، اما آب آشامیدنی ندارد مقدار زیادی آهک و سرب در آب این خوابگاه است و مسئولان دانشگاه قول دادند که مشکل را حل کنند، اما هنوز خبری نشده و این مشکل پابرجاست.

وی از مشکلات دیگر این خوابگاه مسیر منتهی به خوابگاه را عنوان کرد و گفت: مسیر منتهی به خوابگاه در شهرک دانشگاه شریف خاکی است دانشجویان ساکن این خوابگاه مراجعه زیادی به معاونت دانشجویی دانشگاه داشتند، اما دانشگاه ما را به شهرداری پاس می‌دهد در صورتی که دانشگاه بودجه لازم را دارد و می‌تواند این مشکل را برطرف کند کل شهرک دانشگاه شریف که کارمندان این دانشگاه ساکن هستند آسفالت است و فقط مسیر منتهی به خوابگاه خاکی است و روشنایی نیز اطراف این خوابگاه ندارد اصلا نوری برای آن تعبیه نشده و این مسیر برای رفت و آمد دانشجویان بسیار نامناسب است.

وی ادامه داد: این خوابگاهی که برای دانشجویان متاهل در نظر گرفته شده بدترین و دورترین مسیر به ابتدایی‌ترین امکانات رفاهی است از مرکز شهر دور است و رفت و آمد را برای دانشجویان با مشکل مواجه کرده علاوه بر این این خوابگاه سالن مطالعه ندارد و اکثر دانشجویانی که ساکن آن هستند دانشجویان ارشد دکترا هستند که به خاطر مطالعه هر روز مسیر دانشگاه تا خوابگاه را طی می‌کنند تا بتوانند به مطالعه دروس خود بپردازند.

این دانشجو یادآور شد: ۱۴۴ زوج دانشجو در این خوابگاه ساکن هستند و بیشتر این دانشجویان دانشجویان دانشگاه شریف هستند.

وی هم چنین در خصوص نبود شورای صنفی در این خوابگاه انتقاد کرد و گفت: چند سالی است که درخواست تشکیل شورای صنفی در خوابگاه را دادیم، اما به خاطر یک مشکل بروکراتیک اداری اجازه تشکیل شورای صنفی را نمی‌دهند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار