دستگاه قضايی در هفته قوه قضائیه، کار محاکمه سران فتنه را یکسره کند
فاطمه آليا در گفتوگو با خبرنگار سياسي «شبكه خبر دانشجو»، با بيان اين مطلب كه خواسته هاي ملت ما از سه قوه و مسئولان نظام اين است كه براي حفظ عزت ملي در هر شرايطي اقدامات لازم و بموقع انجام دهند، اظهار داشت: طبق فرمايش مقام معظم رهبري مسئولان بايد از بصيرت كافي برخوردار باشند تا بتوانند دست به اقدامات بموقع بزنند.
وي با اشاره به اينكه خوشبختانه عزم جدي در قوه قضائيه براي پاسخ به مطالبات مردم در خصوص سران فتنه به وجود آمده است، خاطرنشان كرد: مسئولان اين قوه به اين نكته بايد توجه كنند كه اگر بموقع به محاكمه فتنه گران نپردازند، جاي شاكي و متهم عوض خواهد شد.
عضو كميسيون امنيت ملي مجلس با اشاره به اينكه بايد اقدامات قضايي جهت تحقق عدالت بموقع انجام شود، اظهار داشت: اگر اقدام لازم انجام نشود، متشاكي در جايگاه شاكي قرار گرفته و طلبكار خواهد شد.
آليا با بيان اين مطلب كه مردم در حوادث پس از انتخابات خسارات مادي و معنوي بسياري ديدند، اظهار داشت: به خاطر اقدامات ناشايست فتنه گران و سران آنها حيثيت نظام دچار خدشه شد، لذا بايد هر چه سريعتر شاهد محاكمه سران فتنه باشيم.
وي با بيان اين مطلب كه طبق مستنداتي كه از سوي دستگاه قضايي و انتظامي به مجلس ارائه شده به اندازه كافي سند و دليل مبني بر جرم فتنه گران و سران آن وجود دارد، افزود: طبق سخنان برخي مسئولان قضايي پرونده سران فتنه در حال تكميل شدن است، لذا وقت آن فرا رسيده است كه هر چه سريعتر شاهد محاكمه فتنه گران باشيم.
عضو فراكسيون زنان مجلس با تاكيد بر اينكه محاكمه فتنه گران منجر به تقويت نظام جمهوري اسلامي خواهد شد، اظهار داشت: با اين اقدام دستگاه قضايي جوانان فريب خورده نيز متوجه اشتباه خود شده و به عبارتي جبران مافات خواهد شد.
آليا تاكيد كرد: اميدواريم قوه قضائيه تا فرا رسيدن 7 تير ماه كه هفته قوه قضائيه و گراميداشت ياد و خاطره شهيد بهشتي است، به مطالبات مردم در خصوص سران فتنه پاسخ دهد.
وي با اشاره به اينكه بسياري از خانواده ها ناخودآگاه به تبعات ناشي از فتنه و خسارات پس از انتخابات دچار شده اند، بيان داشت: درست نيست كه پس از اتفاقات ناميموني كه در كشور رخ داد سران فتنه آسوده در خانه هاي خود بنشينند و پشت سر هم در راستاي تفرقه انگيزي دستورالعمل صادر كنند.
عضو فراكسيون اصولگرايان مجلس با اشاره به اينكه برخي از سران فتنه با رسانه هاي بيگانه در ارتباطند، اظهار داشت: درست نيست كه به اين افراد فرصت بدهيم تا شان ملت ما را با برخي چاپلوسي ها به بيگانگان بفروشند./انتهاي پيام/