آخرین اخبار:
کد خبر:۶۹۶۲۶۵

کابینه جدید ترکیه معرفی شد/ چاووش اوغلو وزیر خارجه، داماد اردوغان وزیر خزانه‌داری

رئیس جمهور ترکیه کابینه جدید خود را معرفی کرد که بر اساس آن مولود چاووش اوغلو وزیر خارجه ماند، ژنرال آکار وزیر دفاع و داماد اردوغان نیز وزیر خزانه‌داری تعیین شدند.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از اسپوتنیک، رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه چند ساعت بعد از مراسم تحلیف و آغاز سیستم جدید حکومتی در این کشور اعضای کابینه خود را معرفی کرد.

براساس این گزارش، در سیستم جدید پست نخست وزیری حذف شده است و بینالی ایلیدیریم دیگر در کابینه اردوغان سمتی نخواهد داشت؛ بنابراین بینالی ایلدیریم آخر نخست وزیر تاریخ ترکیه لقب گرفت. گفته میشود وی قرار است رئیس پارلمان ترکیه شود.

مولود چاووش اوغلو وزیر خارجه ترکیه در سمت خود ابقا شد و ژنرال هولوسی آکار که رئیس ستاد مشترک نیرو‌های مسلح ترکیه بود به عنوان وزیر دفاع تازه ترکیه برگزیده شد.

براساس گزارش اسوتنیک، برات آلبرایک داماد اردوغان نیز به عنوان وزیر خزانه داری و دارایی این کشور انتخاب شده است.

رجب طیب اردوغان پس از مراسم تحلیف که عصر دوشنبه برگزار شد، در کاخ ریاست‌جمهوری و طی مراسمی، به عنوان اولین رئیس‌جمهور حاصل از انتخابات، دوره خود را آغاز کرد.

به گزارش شبکه تی آر تی ترکیه، در مراسم تحلیف که مهمانان خارجی و انبوهی از مردم حضور داشتند، اردوغان گفت که درب‌های سیاست اشتباه گذشته دیگر بسته شده است.

او افزود: در طول ۴۰ سال گذشته همواره شعار ما این بود که برای خدمت آمده‌ایم و از خداوند می‌خواهم که ما را در برابر توطئه‌ها حفظ کند.

وی همچنین گفت: فرصت استفاده از آزادی و درآمد‌های کشور را برای شهروندانمان فراهم می‌کنیم، بدون اینکه به مذهب و اعتقادات و نژاد آن‌ها توجه‌ای کنیم. او همچنین تأکید کرد که به مبارزه علیه گروه‌های تروریستی ادامه خواهد داد.

اردوغان افزود: برای اولین بار از زمان دوره عثمانی، ترکیه بدون کودتا و یا زور، مسیر خود را انتخاب کرده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار