کد خبر:۶۹۷۱۰۷
آژیرهای خطر خواب را از چشم صهیونیست‌ها گرفتند؛

شهرک‌های نزدیک غزه مجددا هدف موشک‌های مقاومت قرار گرفتند

در حالی که ساعتی از اعلام آتش‌بس در نوار غزه نگذشته اما شهرک‌های صهیونیست‌نشین نزدیک این منطقه مجددا هدف موشک‌های مقاومت قرار گرفته و آژیرهای هشدار به صدا درآمدند.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، منابع محلی از شنیده شدن صدای آژیر هشدار حمله موشکی در مناطق نزدیک نوار غزه خبر می‌دهند.

گفته می‌شود همزمان با شنیده شدن آژیرها در شهرک‌های صهیونیست‌نشین «کسوفیم»، «عین ثالثه» و «نیریم» در جنوب نوار غزه، چندین صدای انفجار نیز شنیده شده است.

برخی رسانه‌های رژیم صهیونیستی نیز از شلیک شدن چندین فروند راکت و خمپاره به مناطق نزدیک غزه گزارش می‌دهند.

گفته می‌شود دو فروند راکت به شهرک «اشکول» برخورد کرده است.

دقایقی بعد منابع محلی از شنیده شدن انفجار در مرکز نوار غزه خبر دادند. ارتش رژیم صهیونیستی نیز اعلام کرد که پایگاهی که از آن راکت‌ها به شهرک اشکول شلیک شده را هدف قرار داده است.

جنگنده‌های رژیم صهیونیستی نیز بر فراز نوار غزه به پرواز درآمده‌اند.

این در حالی است که ساعاتی پیش جنبش مقاومت «جهاد اسلامی» بامداد یکشنبه اعلام کرد که با میانجی‌گری مصر، بین گروه‌های مقاومت فلسطینی در نوار غزه و رژیم صهیونیستی آتش‌بس برقرار شده است.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار