مدیر اداره کل امور دانشجویان غیرایرانی وزارت علوم گفت: در حوزه جذب دانشجویان خارجی هیچ مانعی وجودندارد و در برنامه ششم توسعه بایستی ۷۵ هزار دانشجوی خارجی جذب کرده باشیم.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، دانشگاه یاسوج میزبان عبدالحمید علیزاده، مدیر اداره کل امور دانشجویان غیرایرانی وزارت علوم، تحقیقات وفناوری بود.
عبدالحمیدعلیزاده در نشستی با حضور اعضای هیات رئیسه دانشگاه، روسا ومعاونین آموزشی دانشکدهها وهمچنین مدیران گروههای آموزشی از آغاز پروژه بین المللی سازی آموزش عالی در ایران خبر داد.
عبدالحمیدعلیزاده با بیان اینکه تا کنون ۱۲ تجربه موفق کشورهای مختلف دنیا در جذب دانشجویان خارجی را مطالعه کرده است گفت: بی شک اساتید و توان علمی ما از برخی از این کشورها بالاتر است و با یک کار ستادی هماهنگ و انگیزههایی سرشار میتوان تجربه موفقی در این زمینه به وجود آورد.
مدیر اداره کل امور دانشجویان غیرایرانی وزارت علوم بیان کرد: اقتصاد، سیاست، فرهنگ و ارتباطات بین المللی علمی در جذب دانشجویان خارجی به عنوان مولفههایی مهم است. علم ثروت ساز در دنیای امروز مقولهای مهم است و ما بدنبال شکوفایی اقتصاد آموزش عالی در ایران از این مسیر هستیم.
وی وجود زیر ساختهای اساسی و رفاهی در کنار وجود اساتید برجسته را از عوامل رونق دهنده جذب دانشجویان خارجی دانست و یادآور شد: بعد از صنعت توریسم و تولید روغن پالم، جذب دانشجوی خارجی سومین بخش پول ساز در کشور مالزی است و این مساله به وجود زیر ساختهای مناسب رفاهی دانشگاهی در این کشور برمی گردد.
علیزاده اظهارداشت: برادری فرهنگی از مسیر ارتباطات اجتماعی و دانشگاهی می گذرد و ما اهداف مهم فرهنگی، اقتصادی و همچنین تبادلات فن آوری و علوم مختلف را از مسیر جذب دانشجوی خارجی پیگیری میکنیم.
مدیر اداره کل امور دانشجویان غیرایرانی وزارت علوم گفت: خوشبختانه در زمینه اسناد بالادستی در حوزه جذب دانشجویان خارجی هیچ م. انعی وجودندارد و در برنامه ششم توسعه بایستی ۷۵ هزار دانشجوی خارجی جذب کرده باشیم.
علیزاده همچنین از طرح جامع ساماندهی امور دانشجویان خارجی خبر داد و افزود: جذب، پذیرش، آموزش، پشتیبانی و حفظ ارتباطات بعد از فارغ التحصیلی از جمله جنبههای مختلف طرح است.
مدیر اداره کل امور دانشجویان غیرایرانی وزارت علوم با مثبت ارزیابی نمودن برگزاری یازدهمین جشنواره فرهنگ ملل در اصفهان بیان کرد: از ۳۵ غرفه که توسط دانشجویان خارجی اداره میشد بیش از ۱۰۰ هزار نفر بازدید کردند که مطمئنا این جشنواره در معرفی فرهنگ کشورهای مختلف و تشویق دانشجویان خارجی برای حضور بیشتر در ایران موثر بوده است.
علیزاده اظهار داشت: تمرکز زدایی و اختیار بخشی بیشتر به دانشگاهها ما را در جذب دانشجویان خارجی به موفقیت بیشتری خواهد رساند.