کد خبر:۷۰۱۹۲۱
رئیس دانشگاه یاسوج:

دانشگاه یاسوج آمادگی رفع مشکلات حوزه تولید کهگیلویه و بویراحمد را دارد/ امضای تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه یاسوج و صنعت معدن

رئیس دانشگاه یاسوج گفت: دانشگاه یاسوج سالیانه حدود دو هزار دانشجوی تحصیلات تکمیلی دارد که اگر پایان نامه‌های آن‌ها جهت دهی شود، می‌تواند به حل دو هزار مشکل استان کمک کند.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، همایش گرامیداشت روز ملی صنعت و معدن در اتاق بازرگانی استان برگزار شد.

احمد عریان، رئیس دانشگاه یاسوج در این همایش گفت: می‌توان با جهت دهی پایان نامه‌های دانشجویان تحصیلات تکمیلی این دانشگاه به حل مشکلات حوزه تولید کهگیلویه و بویراحمد کمک کرد.

عریان در همایش گرامیداشت روز ملی صنعت و معدن اظهار داشت: دانشگاه یاسوج سالیانه حدود دو هزار دانشجوی تحصیلات تکمیلی دارد که اگر پایان نامه‌های آن‌ها جهت دهی شود، می‌تواند به حل دو هزار مشکل استان کمک کند.

رئیس دانشگاه یاسوج افزود: جهت دهی پایان نامه‌های دانشجویان به سمت حل مشکلات حوزه صنعت و تولید، تحقیق ارزان قیمت، اما مفیدی است و بخش خصوصی و بنگاه‌های اقتصادی می‌توانند از ما بخواهند که پایان نامه‌ها را در جهت رفع مشکل آن‌ها جهت دهی کنیم.

عریان گفت: حدود ۶ هزار دانشجو در این دانشگاه داریم که از این تعداد چهار هزار دانشجو در مقطع کارشناسی و دو هزار دانشجو در مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا به تحصیل مشغول هستند. واحد‌های تولیدی استان می‌توانند دانشجویان توانمند ما را با پرداخت مبلغ کمی بورسیه کنند.

رئیس دانشگاه یاسوج خاطرنشان کرد: با اشاره به نقش بی بدیل دانشگاه در توسعه، عنوان کرد: دانشگاه‌های جامعی همچون دانشگاه یاسوج می‌توانند از مرحله مطالعه پروژه‌ها تا بازاریابی و حضور در بازار‌های جهانی در کنار بخش تولید باشند.

وی افزود: این دانشگاه ۲۳۲ عضو هیئت علمی دارد که می‌توانند مسائل دانش بنیان را هدایت کنند و اگر در گذشته از این تفکر خلاق استفاده می‌کردیم الان در وضعیت بهتری بودیم.

در پایان این مراسم تفاهم نامه همکاری دوجانبه توسط ریاست دانشگاه یاسوج و صنعت ومعدن و تجارت استان امضا شد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار