آخرین اخبار:
کد خبر:۶۹۷۵۴۰
در دیدار جابری انصاری اعلام شد

حمایت میشل عون از تلاش‌ها در راستای حفظ برجام

رئیس جمهور لبنان از تلاش‌های جمهوری اسلامی و شرکای برجام برای حفظ برجام و بهره برداری کامل ایران از منافع سیاسی و اقتصادی آن، حمایت کرد.
حمایت میشل عون از تلاش‌ها در راستای حفظ برجام
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو،‌ حسین جابری انصاری دستیار ارشد وزیر خارجه در امور ویژه سیاسی که به عنوان فرستاده ویژه رئیس جمهوری اسلامی ایران در حال دیدار از لبنان است، امروز (دوشنبه) با میشل عون رئیس جمهور لبنان دیدار و پیام حسن روحانی را به وی ابلاغ کرد.

جابری انصاری در این دیدار ضمن تشریح پیام رئیس جمهور کشورمان در خصوص آخرین تحولات توافقنامه‌ای هسته‌ای و اقدامات یکجانبه ایالات‌متحده آمریکا و گفتگو‌های جاری با شرکای برجام تاکید کرد: برای جمهوری اسلامی ایران گسترش روابط و همکاری‌های همه جانبه با لبنان و کشور‌های منطقه و حل سیاسی بحران‌های منطقه‌ای از اهمیت و اولویت درجه نخست برخوردار است.

میشل عون رئیس جمهور لبنان نیز در این این دیدار با اشاره به غیر قابل قبول بودن برخورداری رژیم صهیونیستی از سلاح‌های هسته ای، بر سیاست اصولی لبنان مبنی بر خلع سلاح هسته‌ای منطقه تاکید کرد.

رئیس جمهور لبنان همچنین با تاکید بر حق ایران در زمینه بهره برداری از برنامه هسته‌ای صلح آمیز خود، از تلاش‌های جمهوری اسلامی و شرکای برجام برای حفظ این توافقنامه چندجانبه بین المللی و بهره برداری کامل ایران از منافع سیاسی و اقتصادی آن، حمایت کرد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار