
کد خبر:۶۹۸۶۱۶
توسط صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم؛
نتایج رتبه بندی خدمات تغذیهای اعلام شد/ دانشگاه علامه رتبه نخست را کسب کرد
دررتبه بندی خدمات تغذیهای صندوق رفاه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دانشگاه علامه موفق به کسب رتبۀ «سطح یک» و همچنین رتبههای نخست کشوری در تمامی زمینههای دیگر شد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در رتبه بندی خدمات تغذیهای صندوق رفاه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، این دانشگاه موفق به کسب رتبۀ «سطح یک» و همچنین رتبههای نخست کشوری در تمامی زمینههای دیگر شد.
این رتبه بندی و سطح بندی خدمات تغذیهای توسط کارشناسان برگزیدۀ صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری انجام شده است که در آن ۱۲۵ دانشگاه دولتی کشور حضور داشته اند. بر اساس نتایج اعلام شده، دانشگاه علامه طباطبائی ضمن کسب رتبۀ سطح یک (سطوح ۱ الی ۳) دارای رتبۀ ۱ الی ۹ کشوری در بخش فضا و تجهیزات آشپزخانه در بین ۱۷۸ آشپزخانه و همچنین رتبۀ ۱ الی ۹ کشوری در بخش فضا و تجهیزات در بین ۳۵۰ سالن غذا خوری دانشگاهی شده است.
گفتنی است، از جمله اقدامات انجام شده توسط مدیریت دانشجویی در این دانشگاه میتوان به ایجاد تثبیت تنوع غذایی برای دانشجویان در وعدۀ ناهار، شام و صبحانه، اضافه کردن حدود ۲۳ نوع غذا به برنامۀ غذایی دانشجویان، ارتقای کیفی غذاهای روزانه با ارائۀ بیش از ۴۰ نوع غذای بدون تکرار، رعایت چرخش غذاها در روزهای هفته، وجود غذاهای بومی در برنامه غذایی، رعایت اصل تناسب در غذای روزانه، تنظیم برنامۀ غذایی مناسب با ذائقۀ غذایی گروه دختران و پسران و همچنین ارتقای کیفیت مواد اولیه مورد استفاده مانند برنج ایرانی، گوشت قرمز و سفید گرم و استفاده از روغنهای بدون ترانس بالا اشاره کرد.
لازم به ذکر است،تعمیر و تجهیز و بروز رسانی هفت آشپزخانه و ۱۱سالن غذاخوری، ساخت سردخانههای زیر صفر و بالای صفر، تبدیل آشپزخانههای سنتی به صنعتی و ایجاد خط سلف سرویسهای متعدد با هدف ارائه خدمات بهتر، ارزیابی و کنترل روزانۀ هر یک از آشپزخانهها و سالنهای غذاخوری طی سالهای ۹۴ الی ۹۷ در کسب این موفقیت تاثیر بسزایی داشته است.
این رتبه بندی و سطح بندی خدمات تغذیهای توسط کارشناسان برگزیدۀ صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری انجام شده است که در آن ۱۲۵ دانشگاه دولتی کشور حضور داشته اند. بر اساس نتایج اعلام شده، دانشگاه علامه طباطبائی ضمن کسب رتبۀ سطح یک (سطوح ۱ الی ۳) دارای رتبۀ ۱ الی ۹ کشوری در بخش فضا و تجهیزات آشپزخانه در بین ۱۷۸ آشپزخانه و همچنین رتبۀ ۱ الی ۹ کشوری در بخش فضا و تجهیزات در بین ۳۵۰ سالن غذا خوری دانشگاهی شده است.
گفتنی است، از جمله اقدامات انجام شده توسط مدیریت دانشجویی در این دانشگاه میتوان به ایجاد تثبیت تنوع غذایی برای دانشجویان در وعدۀ ناهار، شام و صبحانه، اضافه کردن حدود ۲۳ نوع غذا به برنامۀ غذایی دانشجویان، ارتقای کیفی غذاهای روزانه با ارائۀ بیش از ۴۰ نوع غذای بدون تکرار، رعایت چرخش غذاها در روزهای هفته، وجود غذاهای بومی در برنامه غذایی، رعایت اصل تناسب در غذای روزانه، تنظیم برنامۀ غذایی مناسب با ذائقۀ غذایی گروه دختران و پسران و همچنین ارتقای کیفیت مواد اولیه مورد استفاده مانند برنج ایرانی، گوشت قرمز و سفید گرم و استفاده از روغنهای بدون ترانس بالا اشاره کرد.
لازم به ذکر است،تعمیر و تجهیز و بروز رسانی هفت آشپزخانه و ۱۱سالن غذاخوری، ساخت سردخانههای زیر صفر و بالای صفر، تبدیل آشپزخانههای سنتی به صنعتی و ایجاد خط سلف سرویسهای متعدد با هدف ارائه خدمات بهتر، ارزیابی و کنترل روزانۀ هر یک از آشپزخانهها و سالنهای غذاخوری طی سالهای ۹۴ الی ۹۷ در کسب این موفقیت تاثیر بسزایی داشته است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۱
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.