آخرین اخبار:
کد خبر:۶۹۸۷۱۳
پرونده ویژه| اردوی جهادی ۹۷

گروه جهادی دانشگاه شهید بهشتی برای مردم سردشت کارآفرینی می‌کند

خسروبابایی مسئول گروه جهادی وارثین دانشگاه شهید بهشتی گفت: یک تیم از این چند روستای تحت پوشش بازدید می‌کند و با توجه به توانمندی‌ها و قابلیت‌هایی که هر روستا دارد برای آن کارافرینی مربوط به خودش را تعریف می‌کنند

خسروبابایی مسئول گروه جهادی وارثین دانشگاه شهید بهشتی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو، پیرامون اقدامات و فعالیت‌های این گروه جهادی گفت: اردوی جهادی گروه وارثین که شامل داوطلبان دانشگاه شهید بهشتی می‌باشد از ۱۸ مرداد آغاز می‌شود و تا ۲۸ مرداد ادامه پیدا خواهد کرد. این اردوی جهادی در منطقه سردشت آذربایجان غربی برگزار خواهد شد.

وی افزود: برنامه‌های این اردو شامل بسته‌های فرهنگی، آموزشی، کارافرینی و پخش ارزاق و برگزاری یادواره شهدای در چند روستای این منطقه می‌باشد. فعالیت‌های فرهنگی مربوط به شناسایی یک سری افراد نیازمند در روستا‌ها و هماهنگی با هلال احمر شهرستان سردشت برای معرفی افرادی که بیمار هستند و هم برای پخش ارزاق و هم چنین سه روستا از این شهرستان شهدای بسیار زیادی دارند که اغلب این شهدا شناخته شده نیستند و بناست تا در این سه روستا به یادواره شهدا برگزار گردد، در این منطقه دانشگاه تهران نیز فعالیت می‌کند، اما حوزه فعالیتی دانشگاه شهید بهشتی و دانشگاه تهران در این منطقه متفاوت است.

مسئول گروه جهادی وارثین افزود: در این یادواره خانواده شهدای مربوطه، مسئولین بسیج، مسئولین استان و شهرستان نیز دعوت می‌شوند که هم یک دید و بازدیدی بین مسئولین و مردم شود و مردم این فضا‌ها را می‌بینند و هم اینکه یاد و نام شهدای آن منطقه زنده می‌گردد. در مورد آموزش نیز باید بگویم که مسئله آموزش هم در بین خواهران و هم در بین برادران در رده‌های سنی مختلفی انجام می‌شود از ۷ سال تا متوسطه اول و دوم به این صورت که یک سری طرح درس‌های مشخصی را برای آن منطقه مربوطه طراحی شده است و در قالب بازی‌هایی برای آن بچه‌ها ارایه می‌گردد به این صورت که در واقع به نحوی فراگیری یک سری مهارت‌ها برای بچه‌های آن روستا و هم چنین جمع کردن آن بچه‌ها و گفتگو با آن‌ها را شامل می‌شود. در واقع این نوع آموزش به توانمندسازی و افزایش مهارت‌ها در کودکان کمک بسیار زیادی می‌کند.

وی افزود: یک تیم از این چند روستای تحت پوشش بازدید می‌کنند و با توجه به توانمندی‌ها و قابلیت‌هایی که هر روستا دارد برای آن کارافرینی مربوط به خودش را تعریف می‌کند برای مثال یک کشاورزی در یک روستا یک تکه زمینی دارد که نمی‌داند اگر کشت نوعی گیاه را در آن داشته باشد برایش سود خواهد داشت و ما روستاییان را در آگاهی دادن و شروع شغل کمک می‌کنیم. در بحث کارافرینی خانم‌ها نیز مهارت‌هایی مثل خیاطی، قالیبافی و ... را به روستاییان ساکن آن منطقه آموزش می‌دهند تا بتوانند برای خود کسب درآمد کنند.

خسروبابایی با اشاره به اینکه اکثر دانشجویانی که در این اردوی جهادی شرکت می‌کنند دانشجویان کارشناسی هستند گفت: معمولا دانشجویانی که در این فضا‌ها قرار می‌گیرند خود به خود انگیزه شان برای انجام این گونه کار‌های جهادی دو برابر می‌شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار