کد خبر:۶۹۸۸۹۷
بزرگمهر در گفتگو با خبرگزاری دانشجو:

کف پوش‌های نانویی که جلوی واردات بی رویه را گرفت/ برای صادرات مشکل داریم

مدیر تحقیق و توسعه شرکت آپتوس ایران گفت: کف پوش‌های نانویی تولید ایران باعث شد از کشور‌های امارات، دوبی و عمان واردات نداشته باشیم، اما به دلیل شرایط کنونی اقتصادی برای صادرات به مشکل برخوردیم.
سعید بزرگمهر، مدیر تحقیق و توسعه شرکت آپتوس ایران در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در خصوص تولید کف پوش نانویی این شرکت توضیح داد: طی مناقصه‌ای که در سازمان بنادر و کشتیرانی برگزار شد بنا شد تا کف پوشی تولید شود که مقاومت فشاری، خمشی و کششی بالایی داشته باشد که این محصول با تولیدات عادی شن و ماسه امکان پذیر نبود و باید از نانو تیتانیوم و دیگر مواد نانویی در آن استفاده کرد تا مقاومت‌های فشاری و خمشی در آن افزایش یابد.

وی افزود: اگر این محصول در داخل کشور تولید نمی‌شد باید از تولید کننده‌های خارجی مثل امارات، دوبی و عمان کمک می‌گرفتیم که شرکت آپتوس ایران توانست این فناوری را در ایران تولید کند.

بزرگمهر درباره ویژگی‌های خاص این کف پوش توضیح داد: همان طور که در پیاده رو‌ها و پارک‌ها مشاهده کرده ایم کف پوش‌های بتنی وجود دارد که این نوع کف پوش برای بنادر و محوطه‌های کانتینری که بار‌های سنگین در آن جا به جا می‌شود قابل استفاده نیست و باید مقاومت بالاتری داشته باشد و همچنین در برابر نفوذ یون‌ها و نمک‌های دریا نیز مستحکم باشد. کف پوش‌های خیابانی، چون اجسام سنگین روی آن‌ها جابه جا نمی‌شود و محیط خورنده ندارند نیازی به قابلیت‌های خاص ندارند، اما در کنار دریا باید این کف پوش‌ها خاص باشند.

وی تاکید کرد: با تحقیق و توسعه‌ای که در شرکت ما انجام شد توانستیم با استفاده از فناوری نانو کف پوش‌های مقاومی را تولید کنیم که در آزمایشگاه‌های مکانیکال تست شده و تاییدات لازم را اخذ کردند در این میان معاونت علمی و ستاد نانو نیز به ما کمک ویژه‌ای کردند.

مدیر تحقیق و توسعه شرکت آپتوس ایران اظهار داشت: تاکید سازمان بنادر و پشتیبانی بر این مسئله بود که این کف پوش‌ها دارای حساسیت بالا هستند و باید با کیفیت تولید شوند که خوشبختانه ما توانستیم این محصولات را تولید کنیم و این سازمان نیز از طرح ما استقبال کرد.

وی گفت: کل پروژه از سال ۹۵ کلید خورد و تقریبا دو سال طول کشید، اما الان به کشور‌هایی نظیر عراق و ارمنستان صادرات داریم.

بزرگمهر در پایان خاطرنشان کرد: متاسفانه در شرایط کنونی اقتصادی به خاطر مشکلات حمل و نقل که هر روز هزینه آن افزایش می‌یابد و همچنین مشکلات کارت بازرگانی نیاز به مساعدت اتاق بازرگانی ایران و عراق داریم وگرنه نمی‌توانیم صادرات را ادامه دهیم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار