کد خبر:۷۰۱۰۳۲
علی ربیعی:

امسال سال باز کردن گره‌های کوچک است/ رئیس‌جمهور آمریکا بار‌ها خواستار مذاکره با ایران شده است

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی بابیان اینکه رئیس‌جمهور آمریکا بار‌ها خواستار مذاکره با ایران شده، گفت: بدعهدی آمریکا همواره نشان داده که هیچ زمان خیرخواه ما نبوده‌اند.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، علی ربیعی عصر چهارشنبه در آیین افتتاح واحمد تعاونی گردشگری «منادیان دوستی آستانه» چشمه‌علی دامغان ضمن بیان اینکه امسال سال رشد و توسعه کشور خواهد بود، ابراز داشت: در تلاشیم تا نرخ بیکاری را در استان سمنان از هفت درصد به شش درصد برسانیم و برای رشد و توسعه کل کشور برنامه وجود دارد و طبق آن حرکت خواهیم کرد.

وی ضمن اشاره به وضعیت اقتصادی جامعه بابیان اینکه برنامه‌ریزی برای ثبات بازار در دستور کار است، افزود: طبق سناریو‌های مختلف ضمن برنامه‌ریزی با سرعت در مسیر ثبات اقتصادی گام خواهیم برداشت که این مهم در دستور کار دولت دوازدهم قرار دارد لذا از پنج دهک جامعه حفاظت خواهد شد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی بابیان اینکه مردم از نتانیاهو و ترامپ بوی خباثت و توطئه استشمام می‌کنند، ابراز داشت: دسیسه‌های آمریکا علیه ایران و تحریم‌های موجود شرایط اقتصادی بدی که برای کشور ایجادشده است و تا زمانی که زیر سایه رهبر معظم انقلاب قرار گیریم و به فرمان‌های ایشان گوش فرا دهیم این تهدید‌ها برای ما کارگر نخواهد بود.

رئیس‌جمهور آمریکا بار‌ها خواستار مذاکره با ایران شده است

ربیعی ضمن بیان اینکه رئیس‌جمهور آمریکا بار‌ها به رئیس‌جمهور کشورمان پیام داده و خواستار مذاکره با ایران شده است، تصریح کرد: بدعهدی آمریکا نه در این دوران بلکه همواره نشان داده است که هیچ زمان آن‌ها خیرخواه ما نبوده‌اند و در پشت این درخواست مذاکره اهداف خاص وجود دارد.

وی با تاکید بر اینکه برای رشد و ثبات اقتصادی کشور نباید تکیه‌بر بیگانگان کنیم و با پروژه‌های کوچک می‌توان گام‌های بلندی برداشت، گفت: امسال سال باز کردن گره‌های کوچک و انجام برنامه‌های مختلف عمرانی کوچک خواهد بود کما اینکه در افتتاح پروژه گردشگری دامغان نیز آن را به اثبات رساندیم که می‌توان با پروژه‌های کوچ به رشد و توسعه شهر کمک کرد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار