آخرین اخبار:
کد خبر:۷۰۱۷۵۲
رئیس دفتر جریان حکمت ملی عراق در ایران:

بر اثر بازشماری آرا تغییر ملموسی در نتایج انتخابات عراق نداشتیم/ مرجعیت عراق با درخواست ترسیع در تشکیل دولت صحت انتخابات را تایید کرد

سید ضرغام حسینی با بیان اینکه بازشماری آرا لذت پیروزی شیعیان را اندکی کم کرد، تصریح کرد: حدود ۱۰ روز قبل، از سوی مرجعیت عراق مطلب تسریع در ایجاد دولت بیان شد که به نوعی صحه‌ای بر انتخابات بود.
بر اثر بازشماری آرا تغییر ملموسی در نتایج انتخابات عراق نداشتیم/ مرجعیت عراق با درخواست ترسیع در تشکیل دولت صحت انتخابات را تایید کرد
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، سید ضرغام حسینی رئیس دفتر جریان حکمت ملی عراق در ایران، در مراسمی که به مناسبت اولین سالگرد تاسیس این دفتر در تهران و با حضور خبرنگاران رسانه‌های تصویری، مکتوب و مجازی برگزار شد، گفت: هدف تاسیس جریان حکمت ملی عراق و جدایی سیدعمار حکیم از مجلس اعلای عراق بازنگری در وضع مجلس اعلا بود که با مشکلاتی روبرو شد و نتوانستند کارشان را در آن جریان انجام بدهند.

وی با بیان اینکه هدف‌گذاری مهم جریان حکمت ملی عراق اعتدال، جوانگرایی، اهمیت به نقش بانوان و نخبه‌گرایی است، اظهار داشت: بالای ۶۰ درصد مردم عراق زیر ۳۵ سال سن دارند و بیش از نیمی از مردم عراق را زنان تشکیل می‌دادند.

این مقام عراقی با بیان اینکه عده‌ای گفتند جدایی کار درستی نبود و به شیعیان ضربه زد، اظهار داشت: نتایج انتخابات پارلمان عراق دقت و زمان‌سنجی آقای حکیم را نشان می‌دهد. ما ۲۰ کرسی را بدون ائتلاف با دیگر جریان‌ها و آنهم پس از ۹ ماه از تشکیل به دست آوردیم.

حسینی افزود: دفتر جریان حکمت ملی در تهران با جریان و رویکرد جدیدی مبتنی بر اولویت دادن به رسانه‌ها کارش را شروع کرد. در شش ماه گذشته هم توانستیم ارتباط خوبی با رسانه‌ها داشته باشیم.

وی با بیان اینکه بازشماری آرا لذت پیروزی شیعیان را اندکی کم کرد، تصریح کرد: تاکنون بر اثر بازشماری آرا، تغییر ملموسی از میزان کرسی‌ها اعلام نشده است. آقای حکیم نیز در این مدت گفتگو با جریان‌های سیاسی و رهبران آن‌ها را برای تشکیل دولت و تسریع در ایجاد دولت انجام شده است. با تظاهراتی که در عراق شد، این گفتگو‌ها افت کرد تا آنکه حدود ۱۰ روز قبل، از سوی مرجعیت عراق مطلب تسریع در ایجاد دولت بیان شد که به نوعی صحه‌ای بر انتخابات بود. این درخواست مبتنی بر انتخاب نخست‌وزیر شجاع و قوی بود.

رئیس دفتر جریان حکمت ملی عراق در ایران اضافه کرد: آقای حکیم قبلا نیز بحث همراهی و اغلبیت طیف‌های مختلف پیروز را مطرح کرده بودند. با این روش می‌توان نخست‌وزیر قوی انتخاب کرد. اگر همپیمانی و اغلبیت قوی نباشد نخست وزیر هم قوی نخواهد بود.

حسینی با تاکید بر اینکه همه سیاسیون تسریع تشکیل دولت و ایجاد همپیمانی ملی را دنبال می‌کنند، خاطرنشان کرد: آقای حکیم نیز در این شرایط بحث نشستن بر میز ملی با اولویت‌های ملی را مطرح می‌کنند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار