کد خبر:۷۰۲۶۴۴
از سوی پارک علم و فناوری دانشگاه شریف؛

دومین دوره طرح آموزشی تجربی «کیمیا» ۱۷ شهریورماه آغاز می‌شود

دومین دوره طرح آموزشی تجربی کیمیا با هدف ارتقای دانش و مهارت نیروی انسانی حوزه نوآوری و کارآفرینی کشور از سوی پارک علمی و فناوری دانشگاه صنعتی شریف شهریورماه آغاز به کار می‌کند.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، دومین دوره طرح آموزشی تجربی کیمیا با هدف ارتقاء آگاهی، دانش و مهارت نیروی انسانی حوزه نوآوری و کارآفرینی کشور از سوی پارک علمی و فناوری دانشگاه صنعتی شریف و حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ۱۷ شهریورماه برگزار خواهد شد.

کیمیا قصد دارد با توجه به خلاء نیروی انسانی توانمند در اکوسیستم نوآوری و فناوری کشور به آموزش و ارتقای مهارت متقاضیان بپردازد، تا این افراد بتوانند به عنوان کارشناسان این حوزه (از قبیل: کارشناس ارزیاب، مدیر اجرایی، مدیر منابع انسانی و ...) در مجموعه‌هایی مانند شتابدهنده ها، صندوق‌های VC، پارک‌های علم و فناوری، مراکز رشد و ... مشغول به کار گردند و تا حدودی خلاء موجود مرتفع شود.

دوره‌های مختلف این رویداد شامل برگزاری کارگاه‌های تخصصی، کارآموزی، دوره‌های بینش و مهارتی، دوره منتورینگ، تور و بازدید و آزمون از ۱۷ شهریورماه آغاز و تا پایان اسفندماه ۱۳۹۷ ادامه دارد.
برگزاری دومین دوره طرح آموزشی تجربی کیمیا ۱۷ شهریورماه آغاز می‌شود
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار