کد خبر:۷۰۴۳۵۵
با ایجاد صندوق علمی مشترک راه ابریشم؛

زمینه حمایت از فعالیت‌های تحقیقاتی و فناوری ایران و چین فراهم شد

با ایجاد صندوق علمی مشترک راه ابریشم میان معاونت علمی و آکادمی علوم چین، زمینه حمایت از فعالیت‌های تحقیقاتی و فناوری مشترک میان محققان ایران و چین بویژه در حوزه علوم شناختی فراهم شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از ستاد توسعه علوم و فناوری شناختی، حسین عزیزی نماینده ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی در «صندوق علمی مشترک راه ابریشم» گفت: ستاد علوم شناختی و مراکز تحقیقاتی و تخصصی چین برای تعمیق همکاری ها، با اتخاذ سیاست‌های حمایتی اجرای پروژه‌های مشترک توسط محققان و متخصصان را در اولویت پیوند‌های همکاری متقابل قرارداده تا زمینه تبادل تجارب و انتقال یافته‌های علمی میان دو کشور فراهم شود.

وی گفت: ایران و چین برای تعمیق همکاری‌های علمی و جلب محققان و پژوهشگران در بخش‌های مختلف بویژه در حوزه توسعه علوم و فناوری‌های شناختی، همکاری‌های گسترده‌ای در سال‌های اخیر در چارچوب صندوق علمی مشترک راه ابریشم آغاز کرده تا دامنه فعالیت و همکاری‌های متقابل میان مراکز علمی و تخصصی دو کشور تقویت شود.

عزیزی گفت: با ایجاد صندوق علمی مشترک راه ابریشم میان معاونت علمی و آکادمی علوم چین، زمینه حمایت از فعالیت‌های تحقیقاتی و فناوری مشترک میان محققان ایران و چین بویژه در حوزه علوم شناختی فراهم شد.

نماینده ستاد علوم شناختی در صندوق علمی مشترک راه ابریشم گفت: به موازات توسعه و تقویت همکاری‌های بین بخش‌های مختلف علمی ایران و چین، تبادل استاد و دانشجو و نیز هیات‌های تحقیقاتی میان دو کشور نیز در دستور کار قرار دارد و تاکنون در این زمینه پیشرفت‌های خوبی نیز حاصل شده است.

کارشناس ارشد ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی افزود: در چارچوب اهداف صندوق علمی مشترک راه ابریشم، شناسایی پتانسیل‌ها برای همکاری‌ها در حوزه‌های علوم شناختی، توسعه پروژه‌های مشترک تحقیقاتی، ایجاد همکاری مشترک بین تیم‌های علمی در زمینه‌های مورد علاقه طرفین در مرز‌های دانش و تکنولوژی و توسعه خدمات و ابزار‌های شناختی بین دو کشور در فراخوان طرح‌ها مورد توجه قرار گرفته است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار