کد خبر:۷۰۲۹۰۱
ناصری پور:

هزینه بیماران خاص سالانه ۵ تا ۱۷۰ میلیارد تومان است/ تامین دارو و تجهیزات پزشکی مهمترین اقدام دانشگاه علوم پزشکی ایران

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: مهمترین فعالیت در حال انجام این دانشگاه تلاش برای کاهش هزینه‌ها و تامین دارو و تجهیزات پزشکی برای کاستن از دغدغه‌های مردم است.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، ناصری پور، رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران در نشست خبری خود بیان کرد: جامعه‌ای می‌تواند در مسیر توسعه گام بردارد که از یک جامعه خبری پویا و فعال بهره‌مند باشد، درحقیقت رسانه  می‌تواند در امیدبخشی به جامعه  بسیار تأثیرگذار باشد و اخبار صحیح و ناصحیح را از یکدیگر تفکیک کرده و سپس به عموم مردم ارائه دهد.

وی ادامه داد: در جامعه آزاد یکی از مهمترین مسائل بحث شفافیت با رعایت حقوق شهروندان و ذی نفعان است از این رو دانشگاه علوم پزشکی ایران همواره سعی کرده است این مسئله را به نحو مطلوب انجام دهد.

ناصری‌پور بیان کرد: سعی می‌کنیم قوانین و مقررات را به نحوی اجرا کنیم که تمامی اعضای هیئت علمی، کارکنان و مردم به نحو مطلوب از آن‌ها بهره‌مند شوند. ما سعی کردیم در حوزه معاونت‌های مختلف حقوق شهروندان و ذی نفعان را رعایت کنیم و با ارائه آمار‌های مشخص و شفاف در مقابل مشکلات موجود پاسخگو باشیم.

ناصری پور با اشاره به افزایش ارتباط دانشگاه با بدنه دانشگاهی به خصوص قشر دانشجو عنوان کرد: در حوزه‌های مختلف آموزش، پژوهش و فرهنگ جلساتی را با دانشجویان ترتیب می‌دهیم تا از نزدیک مشکلات و خواسته‌های آن‌ها را شنوا باشیم.

مجد راهی ارتباطی بین دانشجویان و مسئولان
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: قبل از فعالیتم در حوزه ریاست تنها یک تشکل دانشجویی فعال بود، اما با شروع فعالیت تشکلات مختلفی مجوز گرفته و هم اکنون در دانشگاه فعالیت می‌کندد همچنان که تعداد انجمن‌های علمی نیز افزایش یافته است.

به گفته وی مجد (مشاورین جوان دانشگاه) به عنوان کانالی برای ارتباط با دانشجویان به خوبی در حال فعالیت است و دانشجویان از آن طریق می‌توانند با مسئولان و معاونان دانشگاهی در ارتباط باشند.

در تامین دارو و تجهیزات پزشکی مشکلی نداریم
ناصری پور ضمن توضیح فعالیت‌ها و کار‌های پژوهشی مرکز رشد و همچنین پارک علم و فناوری دانشگاه علوم پزشکی ایران درباره تاثیر تحریم‌ها بر اقدامات این دانشگاه عنوان کرد: یکی از مسائلی که وزیر بهداشت به طور جدی پیگیر بود، تهیه ارز دولتی برای تأمین دارو و تجهیزات پزشکی است که خوشبختانه تا این لحظه هیچکدام از شرکت‌های واردکننده دارو و تجهیزات پزشکی در زمینه ارز مشکلی نداشتند،  از این رو در زمینه دارو و تجهیزات خاص با کمبود خاصی مواجه نبوده ایم.

وی افزود: با توجه به اینکه از چندی قبل شرایط سختی را برای ما ایجاد کرده بودند تمهیدات لازم اندیشیده شده و کمبود خاصی در دارو و تجهیزات پزشکی نداشتیم. همانگونه که در صحبت‌های رئیس جمهور مطرح شد دارو و تجهیزات پزشکی جزو اقلامی است که ارز دولتی مورد نیاز را دریافت می‌کند.

ناصری‌پور با بیان اینکه با دستور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، ذخیره مناسب اقلام مورد نیاز کشور آغاز شده است، گفت: همه این برنامه‌ها در راستای جلوگیری از ایجاد مشکل و بحران در زمینه ارائه خدمات سلامت و درمانی است که در همین زمینه نیز ستاد استان تهران شامل دانشگاه علوم پزشکی ایران، تهران و شهید بهشتی تشکیل شده و با برگزاری جلسات متعدد، بر ویزیت و تعرفه پزشکی و تعرفه بخش خصوصی نظارت دارد

ناصری پور تاکید کرد: حداقل در بیمارستان‌های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایران مشکلات خاصی را نداشته ایم و حتی برخی مشکلات مربوط به تامین نقدینگی با تمهیدات در نظر گرفته شده از ابتدای سال در حال برطرف شدن است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: در راستای پرداخت مطالبات دانشگاه علوم پزشکی با تامین اجتماعی، تفاهم‌نامه‌ای از سوی وزارت بهداشت و سازمان تامین اجتماعی منعقد شد که پرداخت‌ها به صورت منظم صورت گیرد، از این رو یکی از اولویت‌های وزارت بهداشت بازپرداخت بدهی‌ها به شرکت‌های دارویی است که با تمهیدات صورت گرفته قسمتی از بدهی دانشگاه‌ها به آن‌ها از سوی وزارت بهداشت پرداخت شده است تا دانشگاه‌ها به صورت سلیقه‌ای رفتار نکنند و چرخش نقدینگی در شرکت‌های دارویی بهتر از قبل شود.

بیمه سلامت 70 درصد مطالبات را به صورت ماهانه پرداخت کرده است
وی اظهار داشت: به نظر می‌رسد در زمینه پرداخت‌های تامین اجتماعی در سال جاری مشکل جدی نخواهیم داشت، امیدواریم روند بازپرداخت پزشکان و پرسنل دانشگاه علوم پزشکی ایران به طور منظم صورت گیرد و پرداخت‌های ماهانه به پرسنل انجام شود. البته در گذشته تاخیر‌هایی در پرداخت داشتیم که به مرور زمان و به تناسب بودجه‌ای که در اختیار ما قرار می‌گیرد پرداخت می‌کنیم.

به گفته وی، بیمه سلامت امسال ۷۰ درصد مطالبات را به صورت ماهانه پرداخت کرده و مابقی آن را بعد از ۴۵ روز تسویه می‌کند که این اقدام از امسال آغاز شده و می‌تواند تا حدود بسیاری مشکلات نقدینگی بیمارستان‌ها را حل کند.

ناصری پور عنوان کرد: مهمترین فعالیت دانشگاه علوم پزشکی ایران بحث دارو و تجهیزات پزشکی و از طرف دیگر کاهش هزینه‌های مربوط به آن‌ها است تا مردم کمترین دغدغه را نیز داشته باشند.

وی با بیان اینکه آماده‌ایم خدمات سلامت را با وجود شرایط تحریم با کمترین تنش به مردم ارائه دهیم، ادامه داد: در حیطه معاونت‌ها میز‌های خدمات را برای ارائه خدمت به ارباب رجویان تدارک دیده ایم تا از سرگردانی و مشکلات مربوط به ارائه خدمت برای مردم جلوگیری شود.
 
انجام پروژه نظام پرداخت عملکردی برای پرسنل
وی ادامه داد: کار دیگر انجام شده نظام پرداخت عملکردی برای پرسنل است که زیرساخت‌ها و نرم افزار‌های آن را طی ۶ ماه آماده کرده و از ابتدای امسال نظام پرداختی را انجام داده ایم بدین صورت که دریافت پرسنل براساس عملکرد آن‌ها است. ۶۰ تا ۶۵ درصد به میزان عملکرد و ۳۰ تا ۳۵ درصد به کیفیت ارائه خدمات از سوی آن‌ها بستگی دارد.

ناصری پور با بیان اینکه ۵۲۰۰ بیمار خاص تحت پوشش بیمه سلامت هستند، گفت: هزینه سالانه این بیماران خاص سالانه ۵ تا ۱۷۰ میلیارد تومان است که بیمه سلامت همه آن‌ها را تحت پوشش خود دارد.

وی ادامه داد: در معاونت بهداشتی قریب به ۵ تا ۶ میلیون خدمت ارائه می‌شود. منکر این نیستیم که ممکن است تخلفاتی در حوزه ارائه خدمات صورت گیرد، اما ما با تمامی این تخلفات چه به صورت فردی و چه به صورت تعرفه‌ای برخورد جدی خواهیم کرد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار