به گزارش گروه سیاسی خبرگزرای دانشجو،اسحاق جهانگیری در این جلسه با تاکید بر توسعه برنامه های فرهنگی در مقطع کنونی کشور، گفت: نخبگان و اهل فرهنگ در این مقطع مسئولیت سنگینی بر عهده دارند و سازمان اسناد و کتابخانه ملی نیز می تواند در این زمینه نقشی اثرگذار ایفا کند.
معاون اول رییس جمهور با اشاره به شرایط حساس کنونی، افزود: در این مقطع بیش از هر زمان دیگر باید امید و اعتماد مردم تقویت شود و در این راستا انتظارها و توقعات از بخش فرهنگ بیش از سایر بخش ها است.
وی با اشاره به گزارش ارائه شده درخصوص عملکرد یکساله سازمان اسناد و کتابخانه ملی، اقدامات صورت گرفته را مثبت ارزیابی کرد و گفت: کتابخانه ملی از نظر دریافت اعتبار و منابع مالی همواره مظلوم بوده است که باید بصورت ویژه به این سازمان توجه شود.
در این جلسه که وزرای علوم، تحقیقات و فناوری و آموزش و پرورش نیز حضور داشتند، رییس سازمان اسناد و کتابخانه ملی ضمن ارایه گزارش عملکرد سال ۹۶ این سازمان ، اقدامات انجام شده و برنامه های در دست اجرا را تشریح کرد.
وی همچنین با اشاره به خرید و فراهم آوری نزدیک به ۱۵۰۰ نسخه خطی برجسته در سال گذشته، گفت: آمار نسخ خطی سازمان در یک سال اخیر ارتقاء یافته و به ۴۰ هزار نسخه رسیده است.
رونمایی از سامانه دانش نامه ایران زمین، رونمایی از فاز نخست سامانه فهرست نسخ خطی فارسی جهان، برگزاری نمایشگاه های مختلف، برگزاری نشست منطقه ای یونسکو در سال ۲۰۱۷ با حضور نمایندگان یازده کشور و انعقاد ۱۵ تفاهم نامه همکاری خارجی از جمله اقدامات صورت گرفته سازمان اسناد و کتابخانه ملی در سال ۹۶ بود که گزارش آن توسط رییس این سازمان ارائه شد.
در ادامه این جلسه برخی پیشنهادات مطرح شده از سوی رییس سازمان اسناد و کتابخانه ملی مورد بحث و تصمیم گیری قرار گرفت.
تصویب آیین نامه کمیسیون دائمی هیات امناء سازمان، تفویض آیین نامه های داخلی مورد نیاز سازمان به کمیسیون دائمی با اطلاع هیات امناء، بررسی گزارش عملکرد مالی سال ۹۵ سازمان، تصویب بودجه سال ۹۷ و تصویب اصلاحیه بودجه سال ۹۶ سازمان اسناد و کتابخانه ملی از جمله موضوعاتی بود که در این جلسه مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و تصمیماتی نیز اتخاذ شد.