آخرین اخبار:
کد خبر:۷۰۳۹۶۷
حکیم خطاب به سفیر آمریکا:

عراقی‌ها سیاست تحریم و گرسنه نگه داشتن ملت‌ها را مردود می‌دانند

رهبر جریان حکمت ملی عراق با اشاره به اینکه با توجه به شرایط کنونی خاورمیانه دولت آتی عراق با چالش‌های بزرگی مواجه است، تصریح کرد: عراقی‌ها سیاست تحریم و گرسنه نگه داشتن ملت‌ها را مردود می‌دانند. این سیاست‌ها نتایج منفی بسیاری بر امنیت و ثبات خاورمیانه در پی دارد
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو،"داگلاس سیلیمان" سفیر آمریکا در بغداد با "سید عمار حکیم" رهبر جریان حکمت ملی عراق دیدار و گفتگو کرد.

در این دیدار آخرین تحولات سیاسی عراق و خاورمیانه موضوع بحث و تبادل نظر بود.

حکیم با استقبال از اعلام نتایج انتخابات گفت: این اقدام زمینه را برای اموری، چون تسریع در روند تشکیل دولت، پایان دادن به کشمکش‌های سیاسی و تمرکز برای پاسخگویی به مطالبات مردم و تحقق خدمت رسانی به آنان آماده می‌کند.

وی با بیان اینکه تنها راه پیش روی جناح‌های سیاسی عراق دستیابی به موفقیت، کنار گذاشتن چارجوب‌ها و منافع تنگ نظرانه، و روی آوردن به منافع ملی است، ادامه داد: چنین موفقیتی دربردارنده سه عنصر اساسی است.

در این خصوص رهبر جریان حکمت ملی، سه عنصر ما فوق را چنین معرفی نمود: وجود معادله موفقیت آمیزی که تشکیل دولت اکثریت ملی را تضمین کند، برنامه‌های تأثیرگذاری که در راستای برطرف کردن نیاز مردم دربردارنده زمانبندی شفاف و واضح باشد و در نهایت تیم عمل گرا و تأثیرگذاری که بتواند برنامه‌های طرح شده را به انجام برساند.

حکیم در ادامه با اشاره به اینکه با توجه شرایط کنونی خاورمیانه دولت آتی عراق با چالش‌های بزرگی مواجه است، تصریح کرد: عراقی‌ها سیاست تحریم و گرسنه نگه داشتن ملت‌ها را مردود می‌دانند. این سیاست‌ها نتایج منفی بسیاری بر امنیت و ثبات خاورمیانه در پی دارد در حالی که وجود هر دو عنصر برای تحقق مطالبات ملت‌های این منطقه ضروری است.

وی با اشاره به آثار منفی تحریم‌ها بر زندگی مردم ایران افزود: بازتاب‌های منفی این تحریم‌ها متوجه ملت عراق که روابط اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی وسیعی با ایرانیان دارند نیز خواهد شد.

رهبر جریان حکمت ملی در پایان باری دیگر همگان را به دوری از افزایش تنش و ایجاد فضای مناسب برای حل مشکلات فراخواند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار