سردار نقدي: هر دانشكده حداقل بايد داراي يك گروه جهادي بزرگ باشد
به گزارش خبرنگار فرهنگي «شبكه خبر دانشجو»، سردار نقدي صبح امروز در همايش ملي «رسم هجرت» كه با حضور 600 نفر از مسئولان گروههاي جهادي سراسر کشور در در تالار فردوسي دانشگاه تهران برگزار شد، با بيان اين مطلب كه خداوند بشر را براي تعالي و تكامل خلق كرده است، اظهار داشت: خداوند زيبايي طلبي و كمال جويي، نرم افزار فهم و درك الهي و درك مسير را در وجود انسان قرار داد و پيامبر عظيم الشان خود را براي راهنمايي فرستاده تا علاوه بر پيامبر دروني، فطرت، راه را به انسانها نشان دهد.
وي در ادامه با اشاره به اينكه جشنها و عزاداريها يك الگو هستند، گفت: اين مراسم الگوهايي هستند كه خداوند به شكل مجسم در مقابل ما قرار داده و بالاترين و برجسته ترين اين الگوها حضرت زهرا(س) است.
رئيس سازمان بسيج مستضعفين با اشاره به خصوصيات حضرت زهرا(س) به عنوان يك الگو گفت: كسي كه خدا او را كوثر ناميده هيچ كس در خلقت همتاي او نيست.
نقدي با بيان اين مطلب كه ثروت بزرگ فدك تا قبل از رحلت پيامبر اكرم(ص) در اختيار حضرت زهرا(س) بود، گفت: فدك بزرگترين مجتمع كشاورزي آن دوران بود و حضرت علي(ع) و حضرت زهرا(س) تا آخرين دانه خرماي آن را بين فقرا تقسيم مي كردند.
وي در ادامه تصريح كرد: حضرت زهرا(س) الگويي براي تكامل بشر است؛ هر چند كه ما با آنها فاصله داريم و اينها مواردي است كه فاطمه(س) را فاطمه كرده است.
رئيس سازمان بسيج مستضعفين بيان داشت: يادبودها، سالگردها، شهادتها و جشنها فرصتهايي براي درس گرفتن از دانشگاه بزرگ اهل بيت(ع) و اولياي الهي هستند، بنابراين اگر مي خواهيم جزو متقين باشيم بايد ثروت خود را انفاق كنيم؛ چرا كه انفاق جزو مكتب ماست و اگر صورت نگيرد وعده آتش داده شده است.
نقدي تصريح كرد: انسان اسلامي مانند انسان ليبرال دموكراسي غرب و سوسياليست نيست كه براي خوردن، چريدن و چاق شدن آفريده شده باشد.
وي تصريح كرد: تفسير اين مكاتب از انسان اين است كه بخورد و بچرد و هر چه بيشتر زندگي كند تا بتواند لذت بيشتري ببرد و در نهايت بميرد.
رئيس سازمان بسيج مستضعفين در ادامه با بيان اين مطلب كه امروز در جامعه حجت داريم، گفت: افراد بسياري مانند مرحوم عبدالله والي زندگي خود را وقف كردند؛ كه وي با سفر به بشاگرد، اين منطقه محروم را آباد كرد.
نقدي در ادامه تصريح كرد: رزمندگان دوران دفاع مقدس نيز الگوهاي بزرگ انساني هستند كه از همه هستي خود گذشتند.
وي با بيان اين مطلب كه هر دانشكده بايد حداقل داراي يك گروه جهادي بزرگ باشد، گفت: ما در حال برنامه ريزي براي اين هستيم كه مهندسان، پزشكان و ساير اقشار متخصص نيز در اردوهاي جهادي وارد شوند تا لذت حقيقي و معنوي را از زندگي و عمرشان ببرند.
رئيس سازمان بسيج مستضعفين افزود: هر قدمي كه شما جوانان بر مي داريد، ثواب و اجر است و دستان محروماني كه براي دعا در برابر فعاليتهاي جهادي شما بالا مي رود در زندگي تان تاثير دارد.
نقدي در ادامه تصريح كرد: اين جهاد مشابه دارد، اما كپي برابر اصل نيست به اين معنا كه غربيها هم گروههايي را به نام خدمت به مردم آفريقا و كمك به مناطق محروم به آنجا فرستاده اند و اتفاقاً افرادي كه براي كمك به اين مناطق رفته اند انسانهاي متواضعي بودند و در روستاها از جان گذشتگي مي كردند، اما اين از جان گذشتگي و آباد كردن آنها براي سلطه و استعمار بود؛ يعني آنها تواضع نشان مي دادند تا آفريقاييها را فريب دهند و طلا و ثروتشان را ببرند و جوانانشان را به بردگي بگيرند.
وي در ادامه با اشاره به وجود برنامه ريزي در اردوهاي جهادي گفت: بايد از قبل بدانيم كه به كجا مي رويم و فرهنگ اجتماعي آن منطقه چيست تا امكانات از قبل فراهم شود.
رئيس سازمان بسيج مستضعفين در پايان با اشاره به اينكه علم شوخي بردار نيست، تصريح كرد: علم نياز اوليه كشور ماست، بنابراين وقتي به اردوهاي جهادي مي رويم بايد كتاب براي مطالعه با خودمان ببريم./انتهاي پيام/