آخرین اخبار:
کد خبر:۷۰۴۸۰۲

کلاهبرداری ۲۰ میلیون دلاری وکیل پیشین ترامپ از بانک

وکیل پیشین رئیس جمهور آمریکا به دلیل کلاهبرداری ۲۰ میلیون دلاری از بانک تحت بازجویی قرار گرفت.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از وبگاه خبری هیل، روزنامه نیویورک تایمز در گزارشی اعلام کرد که «مایکل کوهن» وکیل پیشین «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا برای کلاهبرداری ۲۰ میلیون دلاری از بانک تحت بازجویی قرار گرفت.

گزارش‌ها حاکی از آن است که بازپرسان فدرال نیویورک کوهن را برای کلاهبرداری بانکی و مالیاتی تحت نظر دارند و بر وام‌های اعطایی به کسب و کار‌های او و خانواده اش در بخش تاکسیرانی متمرکز شده اند.

این بازپرسان به دقت درحال بررسی این موضوع هستند که آیا کوهن با دستکاری در اسناد مربوط به ارزش حقیقی دارایی‌های خود بیش از ۲۰ میلیون دلار وام دریافت کرده است یا خیر. آن‌ها همچنین این موضوع را بررسی می‌کنند که آیا کوهن در اعلام مجموع درآمد خود از کسب و کار تاکسیرانی اش به سازمان «خدمات درآمد داخلی» (IRS) آمریکا قصور کرده است یا خیر.

کوهن و مقامات فدرال در واشنگتن دی. سی؛ و نیویورک از اظهارنظر در خصوص این گزارشات خودداری کرده اند.

گفتنی است که در ماه آوریل، بیش از یک میلیون سند و مدرک در ورود ناگهانی مأموران اِف بی آی به منزل، اداره و اتاق هتلی که کوهن در آن اقامت داشت، پیدا شده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار