کد خبر:۷۰۵۶۷۹
برای حفظ مالکیت فکری،

پتنت نانوجوهر‌های رسانا در ژاپن ثبت شد

یک تولیدکننده نانوجوهر‌های رسانا، برای حفظ مالکیت فکری دستاورد‌های خود، پتنت نانوجوهر‌های رسانا را در JPO ثبت کرده‌است.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، پی‌وی نانو سل (PV Nano Cell) یکی از تولید کنندگان محصولات مبتنی بر نانومواد فلزی و جوهر‌های دیجیتال رسانا است که محصولاتی برای حوزه‌ چاپ سه‌بعدی تولید می‌کند. این شرکت اعلام کرد که دومین پتنت خود را در دفتر ثبت اختراعات ژاپن (JPO) به چاپ رسانده‌است.

فرناندو ویلاوگا، مدیرعامل شرکت پی‌وی نانو سل، می‌گوید: «این دومین پتنت ماست که ثبت آن برای محافظت از مالکیت معنوی دستاورد‌های ما ضروری است. این پتنت جدید با همکاری شرکت مرک که تولیدکننده‌ پیشرو در حوزه‌ مواد شیمیایی است، انجام شده‌است. ثبت این پتنت در مسیر حرکت در نقشه راه سال ۲۰۱۸ بوده و به ما کمک می‌کند تا موقعیت خود را به‌عنوان رهبر پیشرو در حوزه‌ الکترونیک چاپی حفظ کنیم.»

وی افزود: «در حال حاضر، ما پتنت‌هایی را در حوزه‌ جوهر‌ها و محلول‌های حاوی نانوذرات تک‌بلوری در چهار کشور ثبت کرده‌ایم. همچنین برای ثبت پتنت‌های دیگری در حوزه‌ ذرات نقره و مس نیز در ۹ کشور اقدام کرده‌ایم.»

پی‌وی نانو سل پیش از این فناوری نانوذرات نقره خود را در آمریکا (US ۹۵۵۶۳۵۰)، روسیه (RU ۲۵۹۳۳۱۱)، چین (CN ۱۰۳۲۸۲۹۶۹) و ژاپن (JP ۶۰۶۷۵۷۳) به ثبت رسانده بود.

پی‌وی نانو سل توسعه دهنده‌ جوهر‌های رسانا برای استفاده در صنعت الکترونیک چاپی و پیل‌های فتوولتائیک است. این شرکت Sicrys™ را که از خانواده‌ جوهر‌های رسانای حاوی نانوذرات نقره بوده به بازار عرضه کرده‌است. این جوهر به تولید انبوه رسیده و از آن برای تولید پیل‌های فتوولتائیک، حسگر، آنتن و نمایشگر‌های لمسی استفاده می‌شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار