کد خبر:۷۰۶۳۸۳
پرونده ویژه | اردوی جهادی ۹۷؛

سختی که به شیرینی لبخند می‌چربد/ مشکلات زلزله؛ همچنان گریبانگیر مردم منطقه موری در جاجرم

طعم خدمت آنقدر شیرین است که در گرمای تابستان، دانشجویان را از تفریح،جدا می‌کند و به سمت روستا‌ها می‌برد؛ دانشجویانی که مردانه و با تمام وجود در خدمت مردم هستند.
حسین اکبری

گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حسین اکبری؛ طعم خدمت آنقدر شیرین است که در گرمای تابستان، دانشجویان را از تفریح، جدا می‌کند و به سمت روستا‌ها می‌برد؛ دانشجویانی که مردانه و با تمام وجود در خدمت مردم هستند تا گره‌ای هر چند کوچک از مشکلات باز کنند.

تیم‌های جهادی خراسان شمالی از ابتدای تابستان در قالب گروه‌های جهادی متفاوت و با اقداماتی مختلف از جمله اشتغالزایی، کار فرهنگی، آموزشی و عمرانی در حال خدمت هستند و کم کم به اواخر راه خود می‌رسند.

یکی دیگر از گروه‌های جهادی خراسان شمالی، گروه جهادی حوزه‌ شهید طهرانی مقدم خراسان شمالی است. این بار به سراغ این دانشجویان در روستای موری از توابع شهرستان جاجرم رفتیم. روستایی محروم در یکی از شهر‌های کوچک خراسان شمالی.

دانشجویان جهادگر در این روستا مشغول به خدمت برای یک زوج کهنسال شدند و سعی کردند بخشی از مشکلات این زوج را حل کنند.

مشکلات زلزله همچنان در روستا باقی است/ پیگیر مطالبات مردم هستیم
ابوالفضل اصغری راد، جانشین حوزه شهید طهرانی مقدم خراسان شمالی در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گفت: حوزه دانشجویی شهید طهرانی مقدم ۱۰ نفر از دانشجویان دانشگاه‌های اشراق و دارالفنون را به منطقه محروم موری از توابع شهرستان جاجرم اعزام کرده است.

اصغری راد ادامه داد: آغاز فعالیت جهادی دانشجویان با دو پروژه عمرانی ساخت منزل مسکونی و همچنین یک چشمه سرویس بهداشتی بود. خوشبختانه پس از صمیمیتی که میان اعضای گروه با اهالی روستا ایجاد شد، مردم این روستا بسیاری از مشکلات خود را به دانشجویان منتقل می‌کردند و پیگیر مطالبات خود بودند.


جانشین حوزه شهید طهرانی مقدم خاطرنشان کرد: پس از این موضوع دانشجویان جهادگر به دوگروه اقتصادی و معیشتی دسته بندی شدند و مستقیما به بازدید از خانواده‌های ساکن در این روستا رفتند و مشکلات مردم و خود روستا را جویا شدند.

وی افزود: متاسفانه پس از زلزله‌ای که در جوار این روستا اتفاق افتاد، بسیاری از منازل مسکونی این روستا تحت تاثیر قرار گرفته شد و مطالبه اصلی اهالی روستا به ترمیم و بازسازی منازلی بود که متاسفانه کمیته امداد امام خمینی (ره) و همچنین بنیاد مسکن استان خراسان شمالی این مسئله را با بررسی جزئی و نادیده انگاشتن خرابی‌های ساختمان‌ها مختومه و بدون تخریب و خسارت به ساختمان‌های اهالی روستا اعلام کردند.

اصغری راد در پایان گفت: با اینکه اردوی جهادی ما رو به پایان است؛ اما پس از جمع آوری اطلاعات از خانواده ها، همچنان پیگیر مشکلات اهالی روستا و همچنین مطالبات آن‌ها از مسئولین هستیم.


اردوی جهادی جزو عمر نیست/ کار برای خدا خستگی ندارد را با پوست و گوشت حس کردم
محمد حسین محمدزاده، مسئول بسیج دانشجویی آموزشکده فنی و مهندسی دارالفنون یکی دیگر از دانشجویان جهادگر است که می گوید: اردوی جهادی لحظه به لحظه اش مانند اکسیر است که باید به بهترین شکل از آن استفاده کرد. دل کندن از امکانات، تجملات و راحتی که یک انسان در زندگی عادی خود دارد، کار بسیار سختی است؛ اما این سختی به شیرینی دیدن لبخند روی لب یک انسان محروم و نیازمند می‌چربد.

محمدزاده ادامه داد: صاحب خانه‌ای که داشتیم منزل‌اش را مرمت می‌کردیم، یک زن و شوهر مسن با سه بچه بودند که بزرگترینشان ۱۰ سالش بود. آن‌ها کنار هم زندگی می‌کردند. دقیقه به دقیقه با بچه‌های جهادی بودند تا یک وقت آب و غذا لازم نداشته باشند. این حرکت خانواده محروم، مثل دمیدن بر آتش عشق بچه‌ها بود.



این جهادگر خاطرنشان کرد: ما در این اردو‌ها می‌توانیم جمله‌ کار برای رضای خدا خستگی ندارد را با گوشت و خون لمس کنیم.

وی افزود: نه تنها این خانواده بلکه تمامی اهالی روستا با خداقوت و خداخیرتان بدهد‌هایی که می‌گفتند خستگی را از تن بچه‌ها در می‌آوردند. وقتی با یکی از بچه‌ها درحال ساختن ملات بودیم جمله قشنگی گفت: اردوجهادی جزو عمر آدم حساب نمی‌شود.

محمدزاده در پایان گفت: بچه‌ها بعد از تمام شدن کار، وقتی برای استراحت به مسجد می‌آیند، تازه چند نفر می‌روند تا نهار را آماده کنند؛ یعنی استراحتی در کار نیست. دانشجویان در اینجا به معنی واقعی کلمه وقف خدمت به محرومان هستند.

در شرایطی که اوضاع اقتصادی مردم در شرایط خوبی سپری نمی‌شود و بسیاری از مسئولان در خواب غفلت هستند، دانشجویان نشان داده اند که می‌توان با اخلاص گره از مشکلات باز کرد. همچنین این جوانان نوید آینده‌ای روشن را به جمهوری اسلامی می‌دهند.
 
این جوانان جهادگر، مدتی دیگر وارد مسئولیت‌های کشور شده و از جایی که طعم فقر را چشیده اند، با تمام وجود به مردم خدمت خواهند کرد و آن موقع است که معنای عدالت و پیشرفت بیش از هر زمان دیگر برای مردم ملموس خواهد شد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار