آخرین اخبار:
کد خبر:۷۰۶۴۷۳
برای توسعه واکسن‌های مبتنی بر نانوذرات،

شرکت فعال حوزه زیست فناوری خواهان حمایت میلیون دلاری دریافت می‌کند

شرکت نوواواکس برای پیشبرد فناوری واکسن‌های مبتنی بر نانوذرات، ۸۹.۱ میلیون دلار حمایت مالی از بنیاد بیل و ملیندا گیتس دریافت خواهد کرد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، نوواواکس (Novavax) شرکتی فعال در حوزه‌ زیست‌فناوری است که روی محصولات دارویی برای مقابله با عفونت‌های مختلف کار می‌کند. این شرکت اخیراً روی توسعه‌ واکسن‌های مبتنی بر نانوذرات نیز کار می‌کند تا با استفاده از آن بیمار‌ی‌های عفونی مختلف را درمان کند.

این شرکت اخیراً وارد همکاری مشترک با بنیاد بیل و ملیندا گیتس شده‌است؛ بنیادی که در حال حاضر منبع درآمد این شرکت است. این بنیاد مبلغ ۸۹.۱ میلیون دلار برای پشتیبانی از فاز سوم آزمون بالینی داروی شرکت نواواکس اختصاص داده‌است. این دارو روی زنان باردار آزمایش  خواهد شد. از آغاز همکاری میان نواواکس و بنیاد گیتس تاکنون مبلغ ۶۰ میلیون دلار برای انجام این پروژه هزینه شده‌است.
 
نواواکس توافق‌نامه‌ای نیز با دپارتمان بخش سلامتی و خدمات انسانی و همچنین مرجع تحقیقات و توسعه‌ پیشرفته‌ زیست‌پزشکی به امضاء رسانده‌است.

پیش از این نواواکس اطلاعات مربوط به آزمون پیش‌بالینی واکسن آنفولانزای مبتنی بر نانوذرات خود را در نشریه‌ Vaccine به چاپ رسانده بود. این واکسن حاوی فناوری موسوم به NanoFlu است که می‌توان از آن برای محافظت افراد بزرگسال در برابر آنفولانزای فصلی استفاده کرد. در این مقاله که شرکت نواواکس منتشر کرده، فرمولاسیون واکسن NanoFlu تشریح شده‌است. آزمون انجام شده روی این واکنش نشان می‌دهد که ترکیبات آن آنتی‌بادی‌های میکرونوترالیزینگ و بازدارنده HAI را بر علیه برخی از انواع ویروس‌های آنفولانزا تحریک می‌کنند.
 
بررسی دوز استاندارد و بالای ویروس آنفولانزای غیرفعال در سنجش عملکرد این واکسن نشان می‌دهد که میزان هر دو آنتی‌بادی در بدن بیماران به شدت افزایش می‌یابد. NanoFlu دارای پتانسیل بالایی برای تحریک سیستم ایمنی بدن بر علیه آنفولانزا است و می‌تواند عملکرد بهتری نسبت به واکسن‌های موجود در بازار داشته باشد. NanoFlu هم استرین‌های آنفولانزای رایج و هم استرین‌های تغییر یافته را هدف قرار می‌دهد. در فرمولاسیون واکسن جدید از ترکیب نانوذرات و فناوری Matrix-M استفاده می‌شود که می‌تواند ایمنی محصول را ارتقا داده و اثربخشی آن را نیز بهبود بخشد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار