آخرین اخبار:
کد خبر:۷۰۷۱۹۵
آقابابایی در گفتگو با دانشجو:

مسئولان پاسخگوی خواسته‌های دانشجویان دانشگاه فرهنگیان باشند/ گلایه دانشجویان از وضعیت نابسامان تغذیه‌

سردبیر نشریه دانشجویی تحریر پردیس باهنر اصفهان با بیان اینکه مسئولان پاسخگوی خواسته‌های دانشجویان دانشگاه فرهنگیان باشند، گفت: وضعیت نابسامان تغذیه‌ای، شایسته دانشجویان این دانشگاه نیست.

امیرعباس آقابابایی، سردبیر نشریه دانشجویی تحریر پردیس باهنر اصفهان، در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با اشاره به نیاز‌های حداقلی دانشجویان دانشگاه فرهنگیان گفت: مسئولان باید پاسخگوی خواسته‌های دانشجویان در دانشگاه فرهنگیان باشند.
 
آقابابایی با بیان اینکه وضعیت دانشگاه فرهنگیان را می‌توان از بررسی شرایط دانشجویان تشخیص داد، گفت:  مسئله تغذیه و سلف سرویس‌ها از جمله موضوعات مهم دانشگاه است. در اکثر دانشجویان خوابگاهی مشکل معده درد، ورم معده، مشکلات گوارشی وحتی ریزش مو دیده می‌شود و این خود بیانگر امکانات ضعیف دانشگاه است.
 
وی افزود: غذا‌های نامناسب و کم کیفیت، برنج‌های یک متری و کباب‌های همچون سرو محکم، نشان دهنده وضعیت نابه سامان غذا هاست. حتی نمی‌توان وضعیت غذا‌ها را با غذای سایر دانشگاه‌های روزانه مقایسه کرد. در صورتی که دانشگاه فرهنگیان نیز باید همچون سایر دانشگاه‌های روزانه از کیفیت غذایی خوب و حتی بالاتری بهرمند باشد؛ چرا که این دانشگاه تفاوت مهمی با سایر دانشگاه‌ها دارد وآن تفاوت هم تربیت معلّمانی برای پرورش و آموزش آینده سازان کشور باشد.

سردبیر نشریه دانشجویی تحریر پردیس باهنر اصفهان گفت: هنگامی که در جمع دانشجویان در رابطه با وضعیت غذا و سلف سرویس‌ها صحبت می‌شود، اکثر آن‌ها ناراضی هستند و انتقاد‌های خود را به مسئولین پردیس‌های دانشگاهی اعلام می‌کنند که با جوابی از سر باز کننده مواجه می‌شوند. برطرف کردن کیفیت پایین غذا‌های دانشگاه، مسئله سخت و غیرممکن نیست و با کمی نظارت و برنامه ریزی قابل حل است، چرا که دانشگاه‌هایی همچون صنعتی شریف، علامه، تهران  توانسته اند دانشجویان خود را از نظر امکانات رفاهی و تغذیه راضی نگه دارند.

وی افزود: مسئولینی که شعار حمایت از کالای داخلی سر می‌دهند و بالای سربرگ‌ها و ابلاغیه‌های خود از این شعار استفاده می‌کنند چگونه است که از برنج هندی و گوشت برزیلی برای تهیه غذا‌ی دانشجویان استفاده می‌کنند. باز جای شکر دارد که سیب زمینی و پیازه وارداتی نداریم!

وی افزود: جالب اینجاست که در پاسخ به این پرسش که چرا از برنج ایرانی استفاده نمی‌کنند، می‌گویند که آشپز نمی‌تواند برنج ایرانی را به خوبی بپزد. مگر می‌شود آشپز باشی و نتوانی برنج ایرانی طبخ کنید یا اینکه می‌گویند برنج ایرانی گران است. پس چرا سایر دانشگاه‌ها می‌توانند برنج ایرانی تهیه کنند و بپزند.  

آقابابایی با بیان اینکه آیا مبالغی که به صورت ماهیانه از دانشجویان کسر می‌شود پاسخگوی این نیاز نیست؟ گفت: ۴۵ درصد از حقوق دانشجویان به صورت ماهیانه کسر می‌شود که در مجموع مبلغ قابل ملاحظه‌ای می‌باشد، اگر هم حقوق کسر شده دانشجویان را در نظر نگیریم، حمایت و بودجه‌ای که وزارت علوم یا وزارت آموزش و پرورش برای رسیدگی به این مسائل اختصاص داده است، مکفی نیست؟

وی افزود: در هر صورت وضعیت نابسامان تغذیه‌ای دانشگاه، شایسته دانشجویان دانشگاه فرهنگیان نیست؛ چرا که جایگاه دانشجویانی که قرار است در آینده به عنوان معلّم در جهت پرورش نسل‌های آینده کشور گام بردارند، بالاتر از آن است که برای مسائل اولیه ای، چون تغذیه دارای تنش و مشکل باشد و کسی هم پاسخگوی مشکلاتشان نباشد.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار