گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، امید ملائی؛ ساعت ۵ عصر روز شنبه است، دانشجویان جهادگر مشهدی باز هم قرار است کوله بار خود را ببندند و از خانواده و همه زرق و برقهای دنیا دل بکنند و به سوی مناطق محروم مشهد حرکت کنند، وارد دانشگاه منتظری میشود، قرار است دانشجویان از این محل به سمت مناطق هدف خود حرکت کنند.
به ورودی دانشگاه که میرسم، از نگهبانی محل تجمع دانشجویان را جویا میشوم و به سمت مسجد این دانشگاه حرکت میکنم، در ورودی مسجد کولههای دانشجویان را میبینیم که در مقابل مسجد گذاشته شده است. از همین جا مشخص میشود که داخل چه خبر است.
رنگ بوی مراسم بدرقه دانشجویان جهادگران بیشتر از همیشه شبیه جبهه هاست، نواهای دوران جنگ به ویژه «با نوای کاروان» حاج صادق آهنگران به گوش میرسد، داخل که میشوم و چهرههای شاداب دانشجویان را میبینم، دلم روشن میشود، روشن به آینده کشور که با این همه سختی و مشکلات اقتصادی این روزها، هنوز هم هستند جوانانی که بدون هیچ مزد و تقدیری حاضر میشوند از شهر و دنیا بزنند و به محرومترین مناطق بروند تا کم کاری کاخ نشینان بی خیال این روزها را جبران کنند!
جامعه نیازمند مسئولانی با نگاه جهادی است
هادی باادب، مسئول بسیج دانشجویی استان خراسان رضوی در جمع جهادگران دانشجو می گوید: دانشگاه منتظری مشهد در ایام دفاع مقدس خوش درخشید و ۴۴ دانشجوی این دانشگاه در ایام دفاع مقدس مظلومانه برای دفاع از کشور به شهادت رسیدند و چه قدر انتخاب این محل برای بدرقه دانشجویان جهادگر انتخاب درستی بوده است؛ چرا که آن روزها دانشجویان برای دفاع از کشور از این محل به جبههها اعزام میشدند و امروز شما جوانان دانشجو برای محرومیت زدایی از این محل به مناطق محروم شهر مشهد رهسپار میشوید.
با ادب اضافه می کند: انقلاب اسلامی از بدو تولد خود برهههای حساس مختلفی را پشت سر گذاشته و راهبرد امروز دشمن برای فشار آوردن به انقلاب اسلامی مسئلهی اقتصادی است، شاید بهترین راه برای مقابله با این راهبرد دشمن همین حرکت جهادی شما دانشجویان انقلابی باشد.
مسئول بسیج دانشجویی خراسان رضوی ادامه می دهد: ما اردوهای جهادی را نماد غیرت و همت جوانان انقلابی برای خدمت به مردم میبینیم و قطعا جامعه امروز نیازمند مسئولینی با همین نگاه جهادی است.
حضور دانشجویان جهادگر در مناطق محروم باعث دلگرمی مردم می شود
علی بهنام، دانشجوی دانشگاه خیام مشهد در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در مشهد، نیز می گوید: با توجه به وضعیت اقتصادی که کشور ما درگیر آن است، حضور دانشجویان در مناطق محروم قطعا باعث دلگرمی خانواده و همچنین باعث می شود اندکی از شرایط سخت موجود با همت دانشجویان کاسته شود.
بهنام ادامه می دهد: دانشجویانی که در شهر هستند، شاید نتوانند شرایط مناطق محروم را از دور درک کنند؛ اما قطعا حضور در اردوهای جهادی و هم نشینی با مردمی که با سخت ترین مشکلات رو به رو هستند؛ علاوه بر کمک به آن ها باعث این می شود که دانشجویان بیشتر از گذشته قدردان شرایط فعلی خود باشند.
نمایش غیرت در شهر!
بعد از پایان مراسم در مسجد دانشگاه منتظری، دانشجویان جهادگر از زیر قرآن رد می شوند و به سمت وسایلی که قرار است آن ها را به مناطق هدف برسانند حرکت می کنند، نواهای انقلابی در محوطه دانشگاه به گوش می رسد؛ دانشجویان سربندهای خود را به پیشانی بسته اند و با برچم های که نام حضرت آل الله بر آن ها نقش بسته، به سمت مینی بوس ها حرکت می کنند، هر لحظه که می گذرد بیشتر صحنه های حرکت رزمندگان اسلام به سمت و سوی جبهه های حق علیه باطل برایم تداعی می شود؛ انگار امروز هم دقیقا جنگ است، جنگی که شاید سر و صدایش کمتر از جنگ هشت ساله کشور باشد؛ اما قطعا پیچیدگی بیشتری دارد.
کاروان جهادگران با ۹ مینی بوس و یک اتوبوس پشت سر هم حرکت میکنند و صحنههای زیبایی را در شهر امام رضا(ع) رقم میزنند؛ بیشتر از اینکه نگاهم با کاروان جهادگران باشد، واکنش مردم را زیر نظر دارم. مردم از دور این کاروان را به هم نشان میدهند و شاید با خود میگویند هنوز هم هستند جوانانی که غیرت دینی و ملی خود را از دست نداده باشند و در همین شرایط حاضر باشند از دنیای خود بگذرند و برای رفاه مردم، جهادی مردانه کنند.