به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو؛ علیزاده مدیر کل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان وزارت علوم در گردهمایی معاونین دانشجویی که در دانشگاه تهران در حال برگزاری است گفت: یکی از اولویت های ما توسعه ورزش همگانی است و اگر بر روی رشته های گروهی سرمایه گذاری شود جزو رشته های پیش رو هستند که دانشجویان می توانند در رقابت های کشوری و جهانی شرکت کنند.
وی اضافه کرد: هر دانشجو که در دوره کارشناسی تحصیل می کند می تواند دو بار در رقابت های یونیورسیاد شرکت کند بنابراین سرمایه گذاری برای این دانشجویان یکی از برنامه های اداره کل تربیت بدنی است.
علیزاده یادآور شد: سامانه ای برای ثبت فعالیت های تربیت بدنی دانشگاه ها طراحی شده که دانشگاه ها می توانند فعالیت خودشان را در این سامانه ثبت کنند تا ما بدانیم در حوزه تربیت بدنی چه در دانشگاه ها می گذرد.
وی اضافه کرد: از مهر ماه جشنواره های ورزشی زمستان و بهار و هم چنین مهر ماه در دانشگاه ها برگزار می شود انجمن های ما در وزارت علوم مامور شدند که از هر منطقه یک نفر در این انجمن ها حضور داشته و فعالیت تربیت بدنی دانشگاه ها را رصد کنند 12 انجمن تاکنون تشکیل شده که 120 نفر در آن شرکت کرده اند تلاش ما این است که مناطق فعالیت های بیشتری در زمینه تربیت بدنی انجام دهند.
علیزاده با اشاره به ایجاد تفاهم نامه با فدراسیون های ورزشی گفت: 8 تفاهم نامه با فدراسیون ها انجام شده است که براساس این تفاهم نامه دوره های مربیگری دانشگاه ها برگزار می شود.
وی به فضاهای موجود ورزشی در دانشگاه ها اشاره کرد و گفت: در حال حاضر 477 سالن ورزشی سرپوشیده 40 زمین مصنوعی 52 زمین چمن فوتبال 142 استخر سرپوشیده و 19 استخر سرباز در دانشگاه ها فعال هستند.
مدیر کل تربیت بدنی وزارت علوم گفت: جمعا در ورزش قهرمانی 9 هزار دانشجوی فعال داریم که در مسابقات کشوری فعال هستند اگر بخواهیم آماری از حضور دانشجویان در مسابقات منطقه ای ارایه کنیم بیش از 60 هزار نفر در این مسابقات فعال هستند.
وی در خصوص بودجه تربیت بدنی دانشگاه گفت: 120 میلیارد تومان توسط سازمان برنامه و بودجه برای ورزش دانشگاه ها در نظر گرفته اما گزارشی که از دانشگاه ها می رسد ناامید کننده است اما مانعی برای رسیدن بودجه دارید ما را در جریان قرار دهید چرا که باید بودجه ورزشی در ورزش هزینه شود.
علیزاده یادآور شد: 350 میلیون تومان بودجه اداره کل تربیت بدنی که میزان آن بسیار کم است و قدرت مانور نداریم دانشگاه ها می توانند با استفاده از منابعی که در صندوق رفاه است امکانات تربیت بدنی را توسعه دهند. اتاق های تندرستی را که 100 اتاق در نظر گرفته شده 44 اتاق تاکنون تجهیز و به بهره برداری رسیده است.
وی گفت: تا پایان سال براساس گزارشهای دریافت شده 40 پروژه داریم که 95 درصدش به پایان رسیده و تا پایان سال باید به اتمام برسد.