کد خبر:۷۰۸۷۷۳
با حضور معاون پژوهش دانشگاه محقق؛

دانشگاه محقق با شرکت‌های آذر ساروج و طنین پیک سبلان تفاهم‌نامه همکاری امضا کرد

تفاهم‌نامه همکاری میان دانشگاه محقق اردبیلی با مدیران عامل شرکت‌های آذر ساروج و طنین سبلان با حضور معاون پژوهش و فناوری دانشگاه محقق اردبیلی منعقد شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی دانشگاه محقق اردبیلی، ابوالفضل بضاعت پور در مراسم انعقاد تفاهم نامه همکاری میان دانشگاه محقق اردبیلی با مدیران عامل شرکت‌های آذر ساروج سبلان و طنین پیک سبلان (تولید کننده توپ‌های ورزشی بتا) ضمن معرفی کامل امکانات و پتانسیل‌های دانشگاه محقق اردبیلی بر لزوم تعامل بیشتر فی مابین در حوزه‌های تخصصی تأکید نمود.

مهدی داوری رئیس مرکز ارتباط علمی با جامعه و کارآفرینی دانشگاه محقق اردبیلی نیز با اشاره به مفاد این تفاهم نامه همکاری، گفت: توسعه خدمات مطالعاتی و تحقیقاتی و استفاده حداکثری از پتانسیل‌های موجود در دانشگاه و شرکت ها، ایجاد ارتباط موثر میان دو مجموعه، همکاری در اجرای پروژه‌های تحقیقاتی مورد نیاز واحد‌های تولیدی صنعتی مرتبط با شرکت ها، ایجاد زمینه‌های همکاری برای کارآموزی دانشجویان، برگزاری کارگاه ها، سمینار‌ها و همایش‌های علمی مشترک، استفاده شرکت‌ها از امکانات آزمایشگاه مرکزی طبق ضوابط دانشگاه از مهمترین زمینه‌های همکاری فی مابین خواهد بود.

رضا محرابی مدیر عامل شرکت آذر ساروج سبلان و مهندس صفا سراج مهدیزاده مدیر عامل شرکت طنین پیک سبلان نیز ضمن استقبال از ارتقای کمی و کیفی تعاملات با دانشگاه، بر لزوم بهره گیری از امکانات سخت افزاری و نرم افزاری طرفین در راستای افزایش راندمان تولید، صرفه جویی در مصرف انرژی، حفاظت از محیط زیست و ... تأکید نمودند.

گفتنی است شرکت آذر ساروج سبلان تولید کننده بلوک سبک اتوکلاو شده با مزیت‌های عایق حرارتی عالی، مقاوم در برابر صوت، مقاومت بالا در برابر آتش و سازگار با محیط زیست و همچنین ملات خشک و تجهیزات جانبی می‌باشد.
 
همچنین شرکت طنین پیک سبلان نیز در زمینه تولید انواع توپ‌های ورزشی با فناوری‌های روز و استاندارد بالا از قبیل: توپ فوتبال، فوتسال، بسکتبال، والیبال، هند‌بال، مدیسین بال و توپ‌های فانتزی در سایز‌های مختلف فعالیت می‌نماید.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار