
کد خبر:۷۰۹۲۰۶
در آستانه آغاز سال تحصیلی دانشگاهها؛
نشست مشترک کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با مسئولان ارشد وزارت علوم برگزار شد
مسئولان ارشد وزارت علوم با اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات محلس شورای اسلامی در آستانه آغاز سال تحصیلی دانشگاهها دیدار و گفتگو کردند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از وزارت علوم، عبدالرضا باقری قائم مقام وزیر علوم و رئیس مرکز هیئتهاى امنا و هیئت ممیزه مرکزی به همراه تعدادی از معاونان وزارتخانه و برخی از روسای دانشگاهها با رئیس و اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در آستانه آغاز سال تحصیلی ۹۸-۹۷ دانشگاهها دیدار و گفتگو کرد.
باقری در این نشست، مشکلات ناشی از عدم تخصیص کامل بودجه جهت تعمیرات خوابگاهها، قراردادهای پیمانکاری، لزوم تخصیص ارز دانشجویی و فرصت مطالعاتی و ارز لازم جهت ادامه همکاری با پایگاههای اطلاعاتی و تأمین مایحتاج آزمایشگاهی و همچنین مشکلات دانشجویان تحت تعقیب قضایی و پاداش بازنشستگی را با اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی مطرح کرد.
معاونان آموزشی، پژوهشی، دانشجویی و حقوقی و امور مجلس وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، رؤسای دانشگاههای تهران، شهید بهشتی، صنعتی امیرکبیر، علم و صنعت ایران، صنعتی اصفهان، تبریز، تربیت مدرس و علامه طباطبایی و رئیس امور علمی سازمان برنامه و بودجه نیز در این نشست حضور داشتند.
همچنین در نشست جداگانهای عبدالرضا باقری قائم مقام وزیر علوم و رئیس مرکز هیئتهای امنا و هیئت ممیزه مرکزی و حسین سیمایی صراف معاون حقوقی و امور مجلس وزارت علوم، با علی مطهری نایب رئیس مجلس شورای اسلامی دیدار و گفتگو کردند.
باقری در این دیدار مسائل و مشکلات دانشگاهها در آستانه سال تحصیلی ۹۸-۹۷ را با نایب رئیس مجلس شورای اسلامی در میان گذاشتند؛ مشکلات مالی و ارزی، پاداش بازنشستگی و موضوع دانشجویان تحت تعقیب قضایی از جمله مسائلی بود که در این جلسه مطرح شد و نایب رئیس مجلس در این زمینه قول مساعد برای رفع مشکلات داد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.