کد خبر:۷۰۹۲۰۹
گزارش |

ماجرای پشت پرده انتخاب رئیس دانشگاه فرهنگیان آذربایجان‌شرقی/ دانشجو معلمان، چشم به راه رئیس جدید

حدود سه ما از استعفای بدری، رئیس دانشگاه فرهنگیان آذربایجان شرقی می‌گذرد و هنوز این دانشگاه توسط سرپرست اداره می‌شود.

 

گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مهدیه حسینی نسب؛ حدود ده روز به آغاز سال تحصیلی ۹۷ دانشگاه‌ها مانده و برخی دانشگاه‌ها در حال ثبت نام از دانشجویان هستند. قطعا بعد از طی شدن تعطیلات تابستانه، دانشجویان انتظار دارند با اول مهر ماه با تغییرات مثبت در دانشگاه روبرو شوند.

اما در این میان دانشجویان دانشگاه فرهنگیان تبریز با نگرانی خاصی به استقبال سال جدید تحصیلی می روند؛ از حدود سه ماه پیش رحیم بدری، ریاست قبلی این دانشگاه استعفا داد و حالا این دانشگاه با داشتن ۲۵۰۰ دانشجو با سرپرست موقت توسط مسئول پردیس خواهران این دانشگاه اداره می شود. البته مدیریت خانم سرپرست در طی سه ماه اخیر، واکنش های زیادی را از سوی دانشجومعلمان استان و اساتید هیأت علمی این دانشگاه به همراه داشته است.

 

قطعا با این شرایط، دانشجویان ورودی جدید نیز نباید انتظار دانشگاه بدون مشکل را داشته باشند .به گفته یکی از دانشجویان همین روزها ورودی‌های جدید دانشگاه برای ثبت نام در دانشگاه حاضر می شوند، اما هنوز دانشگاه هیچ برنامه ای برای استقبال از آنها تشکیل نداده است.


ماجرای پشت پرده انتخاب رئیس دانشگاه فرهنگیان اذربایجان شرقی/ دانشجویان دانشگاه فرهنگیان آذربایجان شرقی حق اعتراض با سرپرست را ندارند

 

 در کنار همه این موضوعات، انتخاب رئیس برای دانشگاه فرهنگیان کار ساده ای نیست، فضای دانشگاه به گونه ای است که باید رئیس منتخب با آموزش و پرورش در ارتباط و از بین اعضای هیات علمی دانشگاه فرهنگیان باشد؛ نه اینکه فرد سیاسی که هیچ سابقه ای در حوزه آموزش ندارد به عنوان رئیس دانشگاه انتخاب شود. 


جناح‌بندی سیاسی ۳ ماه دانشگاه را بلاتکلیف گذاشت
 نماینده دانشجویان پسر دانشگاه فرهنگیان در این رابطه به خبرنگار ما می گوید: با استعفای رحیم بدری، ریاست دانشگاه فرهنگیان قرار بود صرفناز باقری، مسئول واحد خواهران این دانشگاه به مدت دوهفته سرپرست موقت دانشگاه باشد تا رئیس معرفی شود.

 

ماجرای پشت پرده انتخاب رئیس دانشگاه فرهنگیان اذربایجان شرقی/ دانشجویان دانشگاه فرهنگیان آذربایجان شرقی حق اعتراض با سرپرست را ندارند

 

این فعال دانشجویی می افزاید: حدود ۳ ماه از سرپرستی باقری می‌گذرد و هنوز رئیسی برای دانشگاه منصوب نشده است. در این مدت فعالیت‌های دانشجویان بسیار کم و کمرنگ شده است، شورای فرهنگی دانشگاه تعطیل و عملکرد کارمند‌ان ضعیف است.

 

او می‌گوید: ما دانشجویان دانشگاه فرهنگیان سعی کردیم با ایجاد جو رسانه‌ای و مطرح کردن این موضوع در فضای مجازی، مشکل دانشگاه را به گوش خنیفر، رئیس دانشگاه فرهنگیان برسانیم.

 

او می افزاید: البته انتشار این مطالب در فضای مجازی باعث شد تا مشاورعالی دانشگاه فرهنگیان طی پیامی، اعلام کند که دو نفر به عنوان رئیس جدید دانشگاه فرهنگیان تبریز انتخاب شده؛ وی گفت: برای انتخاب رئیس دانشگاه فرهنگیان تبریز منتظر استعلام وزارت اطلاعات هستیم.

 

این فعال دانشجویی ادامه می دهد: حالا دو هفته از این موضوع گذشته و ما در عمل چیزی ندیدم.مشخص نیست چه ماجرایی پشت انتخاب رئیس دانشگاه وجود دارد؟

 

این دانشجوی پسر می گوید: به نظر ما جناح بندی سیاسی باعث شده ۳ ماه دانشگاه ما بلاتکلیف بماند. همین روزها ورودی‌های جدید در دانشگاه حاضر می‌شوند و ما باید به دنبال جذب بیشتر باشیم، اما سرپرست دانشگاه می‌گوید بعدا برای ستاد استقبال جلسه تشکیل می‌دهیم! عملاً ستاد استقبال را خوابانده و به حال خود رها کرده‌اند.

 

او می افزاید: سرپرست دانشگاه در این سه ماه بودجه‌های دانشگاه را در بخش عمرانی تزریق کرده. آبنمایی که در دانشگاه احداث شده، خوب است، اما بهتر بود بودجه این کار را خرج مسائل مهم‌تر دانشگاه می کردند.

 

حق اعتراض به سرپرست دانشگاه را نداریم
همچنین دانشجوی دیگر این دانشگاه در مورد وضعیت نابسامان امور فرهنگی، آموزشی و دانشجویی دانشگاه به خبرنگار ما می گوید: دانشگاه فرهنگیان دانشگاهی رسالت محور می باشد و همواره مورد تایید رهبرمعظم انقلاب نیز بوده است، اما آنچه که مورد انتظار یک دانشگاه طراز انقلاب اسلامیست در دانشگاه فرهنگیان استان آذربایجان شرقی تحقق نیافته است.

 

ماند.////ماجرای پشت پرده انتخاب رئیس دانشگاه فرهنگیان اذربایجان شرقی/ دانشجویان دانشگاه فرهنگیان آذربایجان شرقی حق  اعتراض با سرپرست ندارند

او معتقد است: در مدت مدیریت باقری در پردیس فاطمه الزهرا تبریز، حق هرگونه اعتراض وانتقاد و مطالبه از دانشجویان گرفته شده و دانشجویان محکوم به سکوت بودند و اگر دفاع برخی اساتید انقلابی نبود، معلوم نبود چه بر سر دانشجویان می آمد.

 

اکنون سه ماه است که ازسرپرستی صرفناز باقری دردانشگاه فرهنگیان استان می گذرد وشنیده ها حاکی ازآنست که دانشگاه با بحران مالی مواجه شده واکثراساتید وکارکنان ازوضعیت پیش روی پردیس رضایت حداقلی ندارند.

این دانشجوی دختر دانشگاه فرهنگیان می افزاید: اکنون سه ماه است که از سرپرستی صرفناز باقری دردانشگاه فرهنگیان استان می گذرد و شنیده ها حاکی از آنست که دانشگاه با بحران مالی مواجه شده و اکثر اساتید و کارکنان از وضعیت پیش روی پردیس رضایت حداقلی هم ندارند.

 

 دانشجوی دیگر دانشگاه فرهنگیان آذربایجان شرقی با اشاره به مطالبات دانشجو معلمان این استان در رابطه با مدیریت امور پردیس های دانشگاه فرهنگیان آذربایجان شرقی به خبرنگار ما می گوید: مدیریت باقری طی سه ماه اخیر، واکنش های زیادی را از سوی دانشجومعلمان استان و اساتید و اعضای هیأت علمی دانشگاه به همراه داشته است و قطعا به فراموشی سپردن دانشگاه، آسیب های بزرگی را به همراه خواهد داشت.

 

ماند.////ماجرای پشت پرده انتخاب رئیس دانشگاه فرهنگیان اذربایجان شرقی/ دانشجویان دانشگاه فرهنگیان آذربایجان شرقی حق  اعتراض با سرپرست ندارند

 

او می افزاید: دانشجومعلمان خواستار رسیدگی به وضعیت بلاتکلیف دانشگاه فرهنگیان استان و انتصاب مدیری انقلابی و مدبر در دانشگاه می باشند.

 

در این راستا سراغ حسین خنیفر، رئیس دانشگاه فرهنگیان رفتیم و از گلایه های دانشجویان گفتیم. او در این رابطه به ما می گوید: ما برای دانشگاه فرهنگیان آذربایجان شرقی رئیس انتخاب کرده ایم و علت تاخیر معرفی به خاطر استعلام وزارت اطلاعات است. تا چند روز آینده رئیس این دانشگاه معرفی می شود.

 

ماند.////ماجرای پشت پرده انتخاب رئیس دانشگاه فرهنگیان اذربایجان شرقی/ دانشجویان دانشگاه فرهنگیان آذربایجان شرقی حق  اعتراض با سرپرست ندارند

 

حالا ۲۵۰۰ دانشجوی این دانشگاه به مسئولان و تصمیماتشان چشم دوختند؛ دانشجویان با انتخاب باقری، سرپرست فعلی دانشگاه فرهنگیان آذربایجان‌شرقی به عنوان ریاست موافق نیستند و انتظار دارند رئیس دانشگاه فرهنگیان کشور مهره‌ای عالی برای اداره پردیس‌های استان انتخاب کند.

 

معلمان آینده تبریزی ترسان از تکرار روزهای سال‌های گذشته هستند که با دخالت مسئولان ارشد اجرایی در آذربایجان‌شرقی، گزینه‌ای سیاسی برای ریاست دانشگاه روی کار آمد و گویا حالا نیز دست های پشت پرده تلاش می کند این رویه تکرار شود و دانشگاه فرهنگیان آذربایجان‌شرقی همچنان بر روی مدار بلاتکلیفی قرار گیرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار