نماینده کانون پتنت ایران گفت: کانون پتنت ایران به عنوان مرکز حمایت از افرادی است که به دنبال تجاری سازی فناوری هستند، پتنتها شاخصهای فناوری هستند و قدرت یک شرکت در قالب پتنت ثبت میشود.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، برنایی، نماینده کانون پتنت ایران در کنفرانس شیمی صنعت با رویکرد پساب و پسماند که ظهر امروز در دانشگاه امیرکبیر برگزار شد، گفت: این کنفرانس برای اولین بار تشکیل شده تا توجه ویژه به فناوری شود و دغدغههای صنایع بهتر بیان شود.
وی در ادامه گفت: کانون پتنت ایران به عنوان مرکز حمایت از افرادی است که به دنبال تجاری سازی فناوری هستند، پتنتها شاخصهای فناوری هستند و قدرت یک شرکت در قالب پتنت ثبت میشود.
برنایی در خصوص پتنتها اظهار کرد: پتنتها اطلاعات فنی زیادی را ثبت میکنند و ما افرادی که خواستار توسعه تکنولوژی هستند را حمایت میکنیم تا این شرکتها مخاطبین خود را پیدا کنند.
همچنین حسین سالارآملی، قائم مقام وزیر علوم در نشست کنفرانس شیمی صنعت با رویکرد پساب و پسماند که ظهر امروز در دانشگاه امیرکبیر برگزار شد، گفت: ساختار و روند این کنفرانس تاکنون بسیار صحیح است و بسیار خوشحالیم که تجربه موفق در این فعالیتها وجود داشته است.
وی با اشاره به دلیل یک کنفرانس موفق اظهار کرد: یک کنفرانس زمانی موفق است که موضوعی مشخص و دقیق داشته باشد، زیرا امروزه کشور ایران درگیر مشکلات بسیار جدی در سطح کلان است و از دید افرادی که در حوزه محیط زیست فعالیت میکنند این حوزه بسیار خطرناک و پساب آن نیز خطرناکتر است.
وی در ادامه گفت: اگر در حوزه محیط زیست حمایت لازم باشد وزارت علوم حمایت میکند که من درخواست میکنم که پارکهای علم و فناوری را به این جلسات دعوت کنیم، زیرا کمک شایانی جهت رفع مشکلات خواهند کرد.
در ادامه این برنامه خدیجه هوشیاری، دبیر اجرایی کنفرانس شیمی صنعت با رویکرد پساب و پسماند در نشست این کنفرانس که ظهر امروز در دانشگاه امیرکبیر برگزار شد، گفت: امروز چهارمین دوره کنفرانس شیمی صنعت با رویکرد پساب و پسماند برگزار شده و دورههای قبلی توسط دیگر مجموعهها در سالهای گذشته نیز برگزار شده است.
وی در ادامه گفت: اولین دوره این کنفرانس توسط دانشگاه صنعتی شریف با رویکرد ارتباط دانشگاه و صنعت در سال ۸۹ و دومین دوره توسط پژوهشگاه شیمی و مهندسی با همکاری وزارت بهداشت در سال ۹۱ و سومین دوره توسط دانشگاه جیرفت با رویکرد علوم و صنایع شیمی در سال ۹۵ و چهارمین دوره با رویکرد پساب و پسماند با هدف افزایش تعامل دانشگاه با صنعت برگزار شده است.
هوشیاری همچنین گفت: دانشگاه و صنعت با یکدیگر ارتباط ندارند که با جلسات هم اندیشی و اقدامات موثر این ارتباط ایجاد خواهد شد.