کد خبر:۷۳۳۰۷۶
سالارآملی در گفتگو با دانشجو:

نوسانات ارزی تحصیل دانشجویان افغانستانی دردانشگاه‌های ایران را سخت‎‎کرده

قائم مقام وزیر علوم در بین الملل گفت: تغییرات نرخ ارز باعث شده برخی دانشجویان افغانستانی ساکن در ایران برای تحصیل در دانشگاه‌ها با مشکل مواجه شوند.

حسین سالارآملی قائم مقام وزیر علوم در امور بین الملل و رئیس مرکز همکاری‌های علمی و بین المللی در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو درباره تاثیر تحریم‌ها بر ارتباطات دانشگاهی بیان کرد: درحال حاضر تحریم‌ها مشکل خاصی را برای دانشگاه‌ها ایجاد نکرده، چون سطح علمی دانشگاه‌های ایران بالا است و دنیا تمایل دارد با ما ارتباط داشته باشد.

وی با بیان اینکه تاکنون کشور‌های مختلف در بحث علم و فناوری و ارتباطات دانشگاهی مشکل خاصی را با دانشگاه‌های ایرانی ابراز نکرده‌اند، ادامه داد: انتظار داریم که در مسیر ارتباطات بین‌المللی و تعامل با دانشگاه‌های دنیا به خوبی حرکت کرده و پیش رویم.

سالارآملی اظهار داشت: اگر در این زمینه مشکلاتی وجود دارد بعضا داخلی است که مسئله ارزی و بالارفتن رقم ریالی آن در بودجه پیش بینی نشده بود.

وی در پاسخ به این سوال که آیا حقیقت دارد برخی دانشجویان خارجی مشغول به تحصیل در ایران با تغییر شرایط ارزی دانشگاه‌های ایران را ترک می‌کنند، توضیح داد: اینگونه نیست که دانشجویان خارجی به دلیل مشکلات ارزی و مسئله تحریم دانشگاه‌های ما را ترک کنند، چون آن‌ها هزینه‌هایشان به دلار است و اتفاقا زندگی در ایران و تحصیل در دانشگاه‌های ما برایشان ارزان‌تر است.

قائم مقام وزیر علوم در امور بین الملل گفت: مشکل اساسی در این موضوع برای یکسری دانشجویان افغانستانی است که علیرغم زندگی و کسب درآمد ریالی در ایران و ورود به دانشگاه از طریق شرکت در کنکور سراسری، اما هزینه‌های ثبت‌نامشان را به دلار پرداخت می‌کنند.

به گفته وی، تنها همین عده خاص هستند که بخاطر نداشتن ملیت ایرانی تغییرات ارزی برایشان مشکل ایجاد کرده است.

سالارآملی عنوان کرد: در خصوص این عده خاص قرار است تصمیم‌گیری شود و درصورت تجدید نظر مشکلشان برطرف شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار