کد خبر:۷۱۰۷۶۹
سالار آملی:

حضور هیئت‌های بلندپایه آلمانی، فرانسوی و اتحادیه اروپا در تهران/ همکاری‌های علمی بین‌المللی ایران گسترش می‌یابد

قائم مقام وزیر علوم در امور بین الملل گفت: هیئت‌های بلندپایه از مقامات علمی و مسئولان دانشگاهی کشور‌های آلمان، فرانسه و اتحادیه اروپا در هفته‌های آتی در ایران حضور می‌بابند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از اداره کل روابط عمومی وزارت علوم،  سالارآملی با اعلام این خبر اظهار داشت: هیئت فرانسوی متشکل از شش نفر از کنسرواتور ملی هنر و حرفه فرانسه (CNAM) از تاریخ ۳۰ شهریور ماه تا ۵ مهرماه سال جاری (۲۱ لغایت ۲۷ سپتامبر ۲۰۱۸) به کشورمان سفر خواهند کرد.

قائم مقام وزیر علوم در امور بین الملل افزود: این سفر در پی دیدار رسمی هیئت عالی رتبه کشورمان در خردادماه سال جاری از کشور فرانسه انجام خواهد شد؛ هیئت مزبور در وزارت متبوع مباحث راهبردی و نقشه کلان همکاری‌ها را مطرح کرده و از دانشگاه‌های خوارزمی، الزهرا (س)، تهران، صنعتی شریف، بوعلی سینا، صنعتی امیرکبیر، سازمان مدیریت صنعتی و اتاق بازرگانی ایران دیدار و با مسئولان مربوطه به بحث و تبادل نظر خواهند پرداخت.

وی تصریح کرد: هیئت آلمانی با ترکیب نمایندگان وزارت آموزش و تحقیقات جمهوری فدرال آلمان (بنیاد تحقیقات آلمان DFG)، (BMBF، لایبنیتز، بنیاد فولکس واگن، انجمن هلمهوتز و مرکز DLR-PT در آلمان) از تاریخ ۱۷ لغایت ۲۳ شهریورماه سال جاری (۱۴-۷ سپتامبر ۲۰۱۸) به کشورمان سفر خواهند کرد و قرار است تا مباحث کلان دو جانبه را در وزارت متبوع پیگیری و در کارگاه آموزشی در دانشگاه‌های یزد، فردوسی مشهد، گیلان و تهران شرکت کنند. این کارگاه با تعداد معدودی از افراد و با هدف آشنایی بیشتر با فرصت‌های تحقیقاتی مشترک و اخذ کمک‌های مالی و اعتبارات پژوهشی (گرنت) از آن کشور برگزار خواهد شد.

به گفته  سالارآملی، در سفر هیئتی از اتحادیه اروپا، با توجه به بحران مهاجران در اروپا و بنا به پیشنهاد این اتحادیه، کنفرانسی با موضوع (Conference of EU-Iran Exchange of Experiences and Good Practices on Migration) به میزبانی دانشگاه اصفهان و با حضور مسئولان اتحادیه اروپا، نهاد‌های ایرانی، محققان و خبرگان ایرانی و اتحادیه اروپا در اواخر اکتبر ۲۰۱۸ برنامه‌ریزی شده است.

وی خاطرنشان کرد: هدف اصلی این کنفرانس، بررسی چالش‌ها و ارائه راه حل‌ها و راه‌کار‌های سازنده درخصوص پدیده مهم مهاجرت است و انتظار می‌رود چندین پروژه مشترک فی مابین تعریف و از سوی این اتحادیه حمایت شود.

رئیس مرکز همکاری‌های علمی بین‌المللی وزارت علوم در خاتمه خاطرنشان کرد: حضور این هیئت‌ها در کشورمان در راستای سیاست‌ها و تعاملات قبلی است که امیدواریم در شرایط جدید جهانی همچنان ادامه‌دار باشد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار