کد خبر:۷۱۰۶۸۷
معاون رئیس جمهور:

۶۰ درصد شغل‌های ایجاد شده در دولت مربوط به زنان بوده است

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با اشاره به اینکه آمریکا علیه کشور جنگ روانی ایجاد کرده است، گفت: آمریکا وحدت و انسجام ملی کشور را هدف قرار داده است.
به گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو ، معصومه ابتکار بعد از ظهر شنبه درنشست تشکل‌های مردم نهاد و کارآفرینان چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه ایجاد اشتغال مهمترین برنامه دولت است، اظهار داشت: ایجاد اشتغال از همان ابتدای فعالیت دولت تدبیر و امید مورد توجه قرار گرفت.

وی عنوان کرد: در فضای پس از برجام سرمایه گذاری در کشور افزایش یافته است و زمینه توسعه بیشتر کشور فراهم شد.

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده بیان کرد: از سال ۹۵ تا ۹۵ حدود ۹۰۰ هزار شغل توسط دولت در کشور ایجاد شد که بخش قابل توجهی از این اشتغال در بخش زنان بوده است.

وی بیان کرد: ۶۰ درصد شغل‌های ایجاد شده در بخش زنان بوده است.

دشمن به دنبال ایجاد روحیه نا امیدی در جوانان کشور است

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با اشاره به اینکه حضور ایران در بازار‌های جهانی و افزایش شاخص‌های سرمایه گذاری موجب دشمنی بیشتر آمریکا و بدخواهان شده است، تاکید کرد: در برجام ما به توافقات پایبند بودیم، اما طرف دیگر به توافقات پایبند نبوده است و جنگ روانی را علیه کشور آغاز کزده است.

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با اشاره به اینکه دشمن به دنبال ایجاد روحیه نا امیدی در جوانان کشور است، بیان کرد: دشمن به دنبال این است که جوانان را به آینده نظام نا امید کنند.

وی با اشاره به اینکه آمریکا علیه کشور جنگ روانی ایجاد کرده است، تاکید کرد: آمریکا وحدت و انسجام ملی کشور را هدف قرار داده است.

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده بیان کرد: دولت یک بسته یک میلیارد دلاری را برای حمایت از بخش تولید و اشتغال در نظر گرفته است تا مشکلات ایجاد شده را حل کند.

وی تاکید کرد: ایجاد اشتغال مهمترین هدف دولت است و دولت حل مشکلات بیکاری را در دستور کار قرار داده است.

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده ادامه داد: در بحث اشتغال باید شاخص‌ها را در نظر گرفت.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار