همانند 9 دي و 22 بهمن، 14 خرداد متفاوتي به نمايش خواهيم گذاشت
آخرین اخبار:
کد خبر:۷۱۱۰۵
سردار همداني:

همانند 9 دي و 22 بهمن، 14 خرداد متفاوتي به نمايش خواهيم گذاشت

فرمانده سپاه محمد رسول الله با بيان اينكه امسال سالي است كه بايد تلاش كرده و همت مضاعف داشته باشيم، گفت: در سالگرد ارتحال امام مانند 9 دي و 22 بهمن نشان خواهيم دهيم كه 14 خرداد امسال با سال هاي قبل متفاوت است.

به گزارش خبرنگار فرهنگي «شبكه خبر دانشجو»، سردار همداني صبح امروز در همايش كارگزاران ستاد برگزاري بزرگداشت امام خميني (ره) كه با حضور معاونان استانداران سراسر كشور و همچنين مديران و مسئولان اجرايي در مجتمع 5 آذر برگزار شد، اظهار داشت: امروز ما خادم فرزند برومند امير المومنان و فاطمه زهرا هستيم و لذا در اين مراسم كساني حضور مي يابند كه عشق و علاقه دارند.

وي در ادامه اظهار داشت: ما ميزبان زائران امام راحل هستيم و من به همه شما مي گويم كه خادمي خودتان را در اين خصوص افتخار بدانيد؛ چرا كه ميزبان كساني هستيد كه از مسافت هاي طولاني حركت مي كنند و براي زيارت مرقد امام خميني (ره) و شركت در سالگرد ايشان حضور مي يابند.

سردار همداني در ادامه با بيان اين مطلب كه مراسم امسال با سال هاي قبل متفاوت است، گفت: 20سال از رحلت و جدايي ما از امام گذشته است اما اين اشتباه است كه بگوييم امام از ما جدا شده است؛ چرا كه بدون امام نام ايران و انقلاب پاك شدني است.

فرمانده سپاه محمد رسول الله تصريح كرد: امام متعلق به همه دنيا و متعلق به قرن است و مشخص نيست قرن هاي آينده نيز مثل امام را به خود ببيند.

وي در ادامه با اشاره به اينكه سال 88 سالي بود كه فرزندان امام صفحه زريني را بر تاريخ انقلاب چسباندند، گفت: فرزندان امام آزمايش سختي را پشت سر گذاشتند و از آن سرافراز بيرون‌ آمدند.

سردار همداني تصريح كرد: در طول سي سال گذشته حوادث مختلفي را داشتيم اما سال گذشته فتنه اي رخ داد و امسال بايد سال گذشته را جبران كنيم.

فرمانده سپاه محمد رسول الله در ادامه با اشاره به نامگذاري سال جاري با عنوان همت مضاعف و كار مضاعف  توسط رهبر انقلاب گفت: امسال، سالي است كه بايد تلاش كرده و همت مضاعف داشته باشيم و در سالگرد ارتحال امام مانند 9 دي و 22 بهمن نشان دهيم 14 خرداد امسال با سال هاي قبل متفاوت است.

وي تصريح كرد: ما آمادگي داريم با عشق و علاقه به همه زائران خدمت كنيم.

سردار همداني در ادامه با بيان اين كه امسال سالگرد امام خميني (ره) با روز جمعه مواجه شده است، گفت: 14 خرداد بي نظيرترين نماز جمعه روز زمين است و دوستان دست اندركار بايد مراسم را طوري برگزار كنند كه زائران به موقع بيايند و خسته نشوند و ساماندهي خوب صورت گيرد؛ چرا كه با توجه به وجود نماز جمعه ايجاد  تردد سبب ازدحام مي شود.

فرمانده سپاه محمد رسول الله در ادامه گفت: بايد استان ها، نهادها و سازمان ها در اين روز فعال باشند تا مراسم به خوبي برگزار شود.

وي در پايان بيان داشت: براي سالگرد امسال از افرادي ثبت نام كنيد كه براي اولين بار در اين مراسم حضور مي يابند؛ چرا كه ممكن است مسن ها خسته شوند./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار