خشم ليبرمن از مواضع مسكو، قاهره و آنكارا در قبال حماس
آخرین اخبار:
کد خبر:۷۱۱۱۵

خشم ليبرمن از مواضع مسكو، قاهره و آنكارا در قبال حماس

آويگدور ليبرمن، وزير امور خارجه رژيم صهيونيستي امروز طي سخناني در راديو اسرائيل از موضع روسيه، مصر و تركيه در قبال حماس انتقاد كرد.

به گزارش «شبكه خبر دانشجو» به نقل از القدس العربي، ليبرمن طي سخناني در راديو رژيم صهيونيستي گفت: روسيه، مصر، تركيه و كشورهاي ديگر سياستي را در پيش گرفته‌اند كه تروريست خوب و بد، و تروريستي كه اسرائيل را هدف قرار مي دهد و آنچه كه در ساير نقاط دنيا صورت مي گيرد را از هم جدا مي كنند.

وي در پاسخ به سوالي در خصوص ديدار ديميتري مدودوف، رئيس جمهور روسيه با خالد مشعل، رئيس دفتر سياسي جنبش حماس در غزه تصريح كرد: در مورد اين ديدار بيانيه‌اي صادر كرديم و از روسيه موضعگيري ديگري را انتظار داشتيم، اما از اين كشور نااميد شديم و اين مسئله را به مقامات روس هم گفته‌ايم.

وزير امورخارجه رژيم صهيونيستي كه از اين ديدار و ملاقات رسمي سياسي حماس خشمگين بود، هشدار داد كه به حماس اجازه نمي دهيم در هيچ فعاليت سياسي مشاركت كند./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار