کد خبر:۷۱۱۱۸۴
وطن پور در جمع خبرنگاران:

۲۵۰۰ محصول دانش بنیان داریم/ تولید ۲۱ قلم دارویی بایوتک در داخل کشور

رئیس دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: در حال حاضر ۲۱ قلم داروی بایوتک در کشور تولید می‌شود و سالانه ۶۵۰ میلیون تومان صرفه جویی ارزی را به دنبال دارد.
۲۵۰۰ محصول دانش بنیان در بازار داریم/ ۲۱ قلم دارویی بایوتک در داخل تولید می‌شودبه گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حسین وطن پور، رئیس دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حاشیه نشست مشترک که بین دانشگاه امیرکبیر و حوزه فناوری سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی که در برج فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد، اظهار داشت: در حوزه فناوری و دانش بنیان ما متکی به داخل هستیم و بخش ارز بری ما کمتر از بیست درصد است و ما نیاز ارزی زیادی نداریم و بیشتر متکی به استعداد‌ها و نیرو‌های داخلی هستیم و از این امکانات استفاده می‌کنیم.

وی افزود: با این که شرکت‌های دانش بنیان طی هفت هشت سال گذشته تشکیل شده و توسعه یافته و محصولات شان در بازار است اما رقمی بالغ بر ۲۵۰۰ محصول دانش بنیان در بازار داریم و ۴۰۰۰ محصول در مراحل مختلف گرفتن تاییدیه‌ها هستند و سال گذشته ۱۸۰۰ میلیارد تومان فروش شرکت‌های دانش بنیان حوزه سلامت بوده لذا با توجه به اینکه ما در این حوزه کمتر از یک دهه فعالیت را آغاز کرده‌ایم می‌بینیم دستاورد‌های خوبی به دست آورده‌ایم و اگر این شرکت‌ها نبودند دچار مشکل می‌شدیم.
 
وطن پور تصریح کرد: در حال حاضر ۲۱ قلم دارویی بایوتک در داخل تولید می‌شود که سالیانه ۶۵۰ میلیون صرفه جویی ارزی داشته ایم و شما تصور کنید که این محصولات تولید نمی‌شد.

وی افزود: ما در حال حاضر دستگاه نانو فایبر به چین و کره جنوبی صادر می‌کنیم منتهی یک مشکل اساسی وجود دارد و آن هم انتقال پول به داخل و خارج از کشور است.

رئیس دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: شرکت‌های دانش بنیان متشکل از اعضای هیئت علمی و دانشجویان PHD هستند و به رسالت خود به خوبی عمل کرده‌اند و ما هم وظیفه داریم وضعیت را از این بهتر کنیم و از آن‌ها حمایت نماییم.

وطن پور در پاسخ به این سوال که چه تعداد پایان نامه‌های دانشگاهی برای ثبت و تولید به این مجموعه وارد می‌شود، گفت: در حال حاضر ۵ میلیون دانشجوی PHD در کشور تحصیل می‌کنند و از این تعداد مقالات متعددی چاپ می‌شود که رنک و رتبه علمی ما را حفظ می‌کند و ما در منطقه در زمینه پژوهش رتبه اول را داریم.

رئیس دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، در رابطه با تبدیل مقالات علمی و پایان نامه‌های دانشگاهی تصریح کرد: اینکه چند درصد از این مقالات تبدیل به محصول می‌شود یک فرمول کلی دارد در واقع از هر ۱۰ هزار مقاله ۱۰۰۰ مقاله به محصول تبدیل می‌شود و از هر ۱۰۰۰ محصول ۱۰۰ محصول مجوز می‌گیرد و ۱۰ محصول در بازار محلی مطرح می‌شود و از این ۱۰ محصول فقط یک محصول بین المللی خواهد شد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: به طور کلی نمی‌توانیم بگوییم که از ۵ میلیون مقاله در پایان هر سال چند طرح می‌تواند به محصول تبدیل شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار