به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، خلاصه نتایج گزارش متوسط قیمت خُرده فروشی برخی مواد خوراکی در هفته منتهی به بیست و سوم شهریور که توسط بانک مرکزی منتشر شده، نشان می دهد قیمت ۶ گروه نسبت به هفته قبل از آن افزایش و چهار گروه کاهش یافته است.
براساس این گزارش، در هفته منتهی به بیست و سوم شهریور ماه نرخ لبنیات ۰.۱ درصد، برنج ۰.۲ درصد، حبوب ۰.۲ درصد، سبزیهای تازه ۲ درصد، گوشت قرمز ۷.۷ درصد و روغن نباتی ۰.۴ درصد نسبت به هفته قبل از آن افزایش و نرخ تخم مرغ ۰.۸ درصد، میوههای تازه ۱.۷ درصد، گوشت مرغ ۷ درصد و چای ۰.۱ کاهش یافت. قیمت قند و شکر نیز ثابت ماند.