آخرین اخبار:
کد خبر:۷۱۱۶۷۳
برای ارائه توضیحات درباره انهدام هواپیمای روسی

فرمانده نیروی هوایی رژیم صهیونیستی به روسیه می‌رود

فرمانده نیروی هوایی رژیم صهیونیستی برای ارائه توضیحات درباره انهدام هواپیمای جنگی روسیه بر فراز لاذقیه، به مسکو سفر می‌کند.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی بامداد پنجشنبه اعلام کرد که فرمانده نیروی هوایی این رژیم به همراه تیم تحقیقاتی درباره حادثه هواپیمای روسی، طی ساعات آتی به مسکو سفر خواهد کرد.

در بیانیه ارتش رژیم صهیونیستی آمده است که سفر ژنرال «آمیخام نورکین» فرمانده نیروی هوایی رژیم صهیونیستی به مسکو برای ارائه توضیحات درباره چند و چون ساقط شدن هواپیمای جنگی روسیه برفراز سوریه است.

تیم تحقیقاتی همراه نورکین نیز اطلاعات پیش از عملیات جنگنده‌های رژیم صهیونیستی و حمله به تاسیسات دولتی سوریه در استان لاذقیه و همچنین یافته‌ها درباره دلیل ساقط شدن هواپیمای «ایلیوشین 20» روسیه با 15 خدمه را ارائه خواهد کرد.

بر این اساس، هیأت صهیونیست‌ها همچنین قرار است در این سفر، ادعاهای بی‌اساس درباره تداوم تلاش ایران برای انتقال سلاح‌های استراتژیک و پیشرفته به جنبش حزب‌الله لبنان و همچنین تاسیس پایگاه نظامی در سوریه را برای روس‌ها تکرار کند.

مرکز صنایع نظامی ارتش سوریه در لاذقیه بامداد چهارشنبه هدف حملات موشکی قرار گرفت. یک منبع نظامی به خبرگزاری رسمی سوریه (سانا) گفت که «پدافند هوایی سوریه با موشک‌های متخاصمی که از جانب دریا به سوی لاذقیه شلیک شد مقابله کرد و موفق شد تعدادی از آن را قبل از رسیدن به اهدافش، منهدم کند».

وزارت دفاع روسیه ساعاتی پیش اعلام کرد که در بررسی‌های انجام شده مشخص شد که هواپیمای ناپدید شده روسیه از صفحات راداری حین حمله شب گذشته رژیم صهیونیستی به لاذقیه سوریه، به دلیل اینکه خلبانان این رژیم از هواپیمای روس به عنوان پوشش در برابر پدافند هوایی سوریه استفاده کرده بودند، سرنگون شده است.

«سرگئی شویگو» وزیر دفاع روسیه نیز به دنبال این حادثه با «آویگدور لیبرمن» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی تماس تلفنی گرفته و تأکید کرد که اسرائیل مقصر اصلی سرنگونی هواپیمای روس در سوریه بوده و مسکو این حق را دارد تا به این اقدام رژیم صهیونیستی پاسخ دهد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار