عضو شورای مرکزی انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه امیرکبیر گفت: اجازه نمیدهیم نمایندگان با تصویب لایحه CFT لکه ننگ دیگری بر پیشانی مجلس بنشانند.
مریم آخوندی عضو شورای مرکزی انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه امیرکبیر در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گفت: حدود دو ماه پیش یکی از لوایح چهارگانهی معاهده FATF یعنی CFT برای تصویب به صحن علنی مجلس رفت، علی رغم تذکرات جدی رهبر معظم انقلاب مبنی بر رد این معاهده و روی آوردن نمایندگان رشید و عاقل و بالغ مجلس به تصویب قوانین داخلی، نمایندگان اصرار بر تصویب این معاهده داشته و عدم تصویب آن را علت مشکلات کشور میدانستند.
بصیرت مردم و دانشجویان انقلابی و تذکرات جدی و به هنگام آنها مبنی بر ایرادات و تعارضات این کنوانسیون با آرمانهای انقلاب اسلامی و استقلال و منافع مردم ایران؛ مجلس را مجبور به مسکوت گذاشتن این کنوانسیون کرد.
به دنبال این اتفاق نمایندگانی که پاسخگو بودن به مردم و مطابق خواست آنها عمل کردن را وظیفه خود نمیدانند و تفکر ریاست به جای خدمت بر رفتارشان حاکم است، علیه این اقدام انقلابی شوریدند و آن را اقدامی سیاسی جهت تخریب مجلس و با اهداف خاص خواندند. اقدامی که صرفا منفعت مردم و عزت ایران اسلامی و عمل کردن به رهنمودهای رهبر معظم انقلاب را مطالبه میکرد.
حال پس از گذشت دو ماه و اندی قرار است در روزهای آینده این کنوانسیون به مجلس رود و مجدد نمایندگان در معرض آزمون سخت الهی قرار گیرند.
با مرور سابقه سیاه مجلس شورای اسلامی در تصویب برجام، این نگرانی وجود دارد که آیا نمایندگان مردم به بهانه تاثیر مثبت بر روابط بانکی و اقتصادی تن به پذیرفتن معاهدهای میدهند که رئیسش چندی پیش صریحا گفته بود: "با اسرائیل علیه ایران همکاری نزدیکی داریم. "؟
آیا به راستی چنین کنوانسیونی قادر به بهبود وضعیت فعلی ما خواهد بود؟ کنوانسیونی که به گفته متخصصین با شفاف کردن چرخه مالی و بانکی کشور، راه را برای دخالت و تحریمهای بیشتر هموار میکند و عملا امکان دور زدن تحریمها را از ما میگیرد و اصلا ارتباطی به بهبود روابط بانکی ندارد!
به گفته عضو کمیسیون انرژی مجلس "بخش زیادی از خواستههای FATF اجرا شده، اما تاثیر مثبتی بر روابط بانکی نداشته. " و بلکه عدهای ریشه بخشی از مشکلات امروز کشور را اجرای همین خواستهها میدانند؛ حال اصرار برخی نمایندگان مبنی بر پذیرفتن لایحهی CFT چه معنایی دارد؟
نمایندگانی که این لایحه را برای شفاف سازی مفید میدانند، شفافیت را برای چه کسی میخواهند وقتی با طرح شفافیت آرای نمایندگان که نتیجه اش مستقیم به نفع مردم است مخالفت میکنند؟ آیا شفافیت برای دشمن عقلانی است؟ چگونه میتوانند نام خود را نمایندههای مردم بگذارند؟
حاکمیت تفکری که علاج مشکلات کشور را در دیدار با کَریها و التماس از شرق و غرب میداند، عملکرد نمایندگان را به سمتی برده که در تعارض جدی با منافع و عزت و استقلال مردم ایران عزیزمان میباشد.
نمایندگانی که به دنبال پایمال کردن حقوق مردم با تصویب این گونه معاهدات میباشند؛ باید بدانند که اگر آنها خود را در برابر نام مقدس مجلس شورای اسلامی که روزگاری جایگاه بهشتیها و دیالمهها بوده، مسئول نمیدانند، اما ما هرگز اجازه نمیدهیم که با تفکر غرب زده شان لکه ننگ دیگری را بر پیشانی مجلس شورای اسلامی جمهوری اسلامی ایران بنشانند.