کد خبر:۷۱۲۹۵۵
در استارت‌آپ تریگر ۱۰؛

ایده‌های نوین استارت‌آپی در حوزه خدمات مالی و بانکی حمایت می‌شوند

مسئول اداری و مالی دهمین دوره کارگاه استارتاپ تریگر گفت: استارت‌آپ تریگر ۱۰ با هدف کاربرد فناوری‌های نوین در حوزه خدمات مالی و بانکی و حمایت از ایده‌های برتر این حوزه برگزار می‌شود.

حامد کریمی مسئول اداری و مالی دهمین دوره کارگاه استارتاپ تریگر در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، اظهار داشت: استارت‌آپ تریگر یک رویداد آموزشی– رقابتی فشرده به مدت ۶ روز از ۲۸ مهر تا ۴ آبان با هدف ایجاد یک محیط سازنده برای خلق و پرورش ایده‌های کارآفرینانه در حوزه مالی و امنیت بانکی است.

وی افزود: در این رویداد، آموزش‌های ضروری برای تبدیل ایده به یک استارت‌آپ خوب در کارگاه‌های آموزشی به شرکت‌کنندگان ارائه می‌شود، همچنین امکان تیم‌سازی برای صاحبان ایده و یا پیوستن به تیم‌ها برای برنامه‌نویسان، مدیران تجاری، گرافیست‌ها و یا متخصصان دیگر از طریق برنامه‌های شبکه‌سازی مقدور است.

کریمی تصریح کرد: در این کارگاه بخشی با عنوان «Fast Meeting» طراحی شده تا شرکت کنندگان با یکدیگر به تبادل اطلاعات بپردازند و در صورتی که ایده‌های نزدیک به هم داشته باشند یک تیم تشکیل می‌دهند و در دو روز بعدی در مورد ایده و طرح با هم بحث و تبادل اطلاعات می‌کنند تا به یک فرم نهایی رسیده و به داوران ارائه کنند.

وی افزود: در روز پایانی دهمین دوره از کارگاه استارتاپ تریگر تیم‌های برتر معرفی و مورد تقدیر قرار گرفته و هدایایی دریافت می‌کنند.

کریمی در رابطه با حامیان این دوره گفت: شتاب دهنده دانشگاه صنعتی شریف و پارک علم و فناوری از طرح‌های ارائه شده حمایت می‌کنند تا این ایده‌ها ضمن تقویت، استارت‌آپ شوند و به سوددهی برسند.

وی درخصوص تعداد نفرات شرکت کننده در این دوره بیان کرد: در هر دوره بین ۶۰ تا ۷۰ نفر شرکت کننده حضور دارند و با توجه به این که از هفته آخر شهریور فراخوان داده شده تا به امروز حدود ۳۰  نفر برای دهمین دوره از این رقابت ثبت نام  کرده‌اند.  
 
گفتنی است؛ دهمین دوره استارتاپ تریگر با عنوان «کاربرد فناوری‌های نوین در محصولات، خدمات مالی و بانکی» در دانشگاه شریف برگزار می‌شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار