سومین جلسه شورای پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی شریف با حضور برخی از اعضای شورا برگزار شد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی دانشگاه صنعتی شریف، عصر روز یکشنبه یکم مهرماه سال جاری سومین جلسه شورای پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی شریف با حضور برخی از اعضای شورا برگزار شد.
در ابتدای این جلسه مهندس دهبیدی پور رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی شریف طی سخنانش گزارشی از عملکرد پارک علم و فناوری شریف و نهادهای وابسته به آن شامل: مرکز کار آفرینی، شتابدهنده و مرکز رشد دانشگاه صنعتی شریف ارائه کرد.
وی گفت: زیست بوم نوآوری شریف در سال ۱۳۷۹ فعالیت خود را آغاز کرد و در سال ۱۳۸۲ نیز موفق شدیم مجوز مرکز رشد دانشگاه صنعتی شریف را اخذ نماییم و پس از آن در سال ۱۳۸۸ صندوق توسعه صادرات را افتتاح کردیم که زمینه ساز بسیاری از فعالیتهای مثبت در دانشگاه صنعتی شریف شده اند.
دهبیدی پور مخاطبان پارک علم و فناوری شریف را ۵ دسته دانست و افزود: استارتاپ ها، شرکتهای زیر مجموعه مرکز رشد، شرکتهای رشد یافته، دفاتر نوآوری و تامین کنندگان خدمات واحدها از جمله این پنج مخاطب اصلی پارک هستند.
وی افزود: در حال حاضر تعداد ۴۶ واحد مستقر در مرکز رشد داریم و ۲۳ شرکت طی سال اخیر پذیرش کرده ایم و ۲ واحد تامین کننده خدمات در حال فعالیت هستند و خوشبختانه اولین و تنها واحد نوآوری نیز با حمایت بانک رفاه راه اندازی نمودیم که دفتر آن به زودی افتتاح خواهد شد.
رئیس پارک علم و فناوری شریف در ادامه به ساختار مالی پارک هم اشاره کرد و افزود: انتصاب و شروع به کار جمعداری پارک از تیرماه سال جاری، افتتاح حسابهای بانکی پارک، ایجاد حساب رابط پشتیبان درآمدهای اختصاصی پارک، متمرکز کردن ساختار مالی نهادهای وابسته به پارک و تدوین برنامه مالی سال ۱۳۹۷ از جمله مهمترین اقدامات مالی پارک در سال گذشته است.
دهبیدی پور عقد قرارداد با شرکت همکاران سیستم جهت نصب و استقرار سیستم مالی پارک را یک اتفاق مهم دانست و افزود: عقد این قرارداد میتواند برای دانشگاه نیز ره آورد خوبی به ارمغان بیاورد.
وی افزود: خوشبختانه اخیرا در پارک علم و فناوری شریف موفق شدیم پایگاه همکاری با نخبگان ایرانی مقیم خارج از کشور را نیز راه اندازی کنیم که زمینه ساز اقدامات بزرگی خواهد بود.
رئیس پارک علم و فناوری در ادامه به حمایت از رویدادهایی که توسط پارک صورت گرفته نیز اشاره کرد و گفت: وی سی کاپ شریف، گیم این (وابسته به دانشکده صنایع) و تریگر شریف از جمله رویداداهایی بودند که توسط پارک حمایت و برگزار شدند.
وی در ارتباط با موضوع مدرسه اشتغال شریف نیز افزود: ما به دنبال بسط و گسترش این موضوع در سایر دانشگاهها نیز هستیم و خوشبختانه حمایت خوبی را از سوی وزارت علوم از مدرسه اشتغال شاهد بودیم و با ۱۵ هزار نفر ساعت دورهای مهارتهای شغلی، ۱۳ هزار نفر ساعت دوره خود شناسی، ۲ دوره موفق برگزاری مدرسه و با ۲۰۰ فارغ التحصیل و ۷ هزار نفر ساعت دوره آموزشی و ۱۰ نهاد حامی توانستیم مدرسه اشتغال شریف را به عنوان یک الگو خوب به سایر دانشگاهها معرفی نماییم.
وی در خصوص شتاب دهنده شریف نیز نکاتی مطرح کرد و افزود: تا کنون تعداد ۲ هزار ایده برای بررسی آمده است که ۶۰۰ مصاحبه حضوری انجام شده و ۱۰۳ تیم پذیرش شده اند و ۸۶ تیم نیز به مرور از این چرخه خارج شده اند و بر روی ۲۱ تیم نیز سرمایه گذاری صورت گرفته است.
دهبیدی پور در خاتمه میانگین ارزش هر تیم هنگام خروج را ۱/۲ میلیارد تومان برآورد کرد و افزود: میانگین منبع جذب شده از سرمایه گذار توسط هر تیم نیز ۳۳۰ میلیون تومان بوده است.
گفتنی است: در انتهای جلسه نیز اعضای شورا نظرات، پیشنهادات و تجربیات خود را جهت ارتقای فعالیتهای پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی شریف مطرح نمودند.