کد خبر:۷۱۳۳۳۲
رئیس جمهور بولیوی:

تحریم‌های یکجانبه آمریکا علیه ایران را محکوم می‌کنیم

رئیس جمهور بولیوی در سخنانی در نشست شورای امنیت گفت که تحریم‌های یکجانبه آمریکا علیه ایران را محکوم می‌کنیم.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، اوو مورالس رئیس جمهور بولیوی در سخنانی در شورای امنیت که به ریاست ترامپ برگزار می‌شد، با اشاره به اقدامات ضدایرانی آمریکا گفت: آمریکا چندین سال پیش کودتای علیه دولت منتخبی در ایران انجام داد که در پی ملی کردن صنعت نفت خودش بود، اکنون نیز که ایران کنترل منابع خودش را به دست گرفته آمریکا در حال فشار بر تهران است.

مورالس گفت: اگر آمریکا قصدش دموکراسی بود به دنبال کودتا در کشور‌های دیگر نبود.

رئیس جمهور بولیوی افزود: آمریکا به هیچ عنوان نگران عدالت در دیگر کشور‌ها نیست، اگر بود هیچگاه معاهده‌های بین‌المللی را زیر پا نمی‌گذاشت.

وی همچنین گفت: دولت آمریکا دوباره تلاش کرده است قوانین بین‌المللی را زیرپا بگذارد، با زیر پا گذاشتن قوانینی که سازمان ملل تصویب کرده است، نمی‌خواهند دولت‌هایی را که ملت‌هایشان انتخاب می‌کنند، سر پا بماند.

رئیس جمهور بولیوی همچنین با اشاره به لغو معاهدات بین‌المللی توسط دولت آمریکا گفت: آلمان، چین و روسیه از برجام حمایت کنند و در آن بمانند، همچنین در معاهده تغییرات اقلیمی پاریس بمانند.

مورالس در ادامه گفت: مسئولیت نسل ما است که دنیای امن‌تر را به نسل بعدی بدهیم، فقط می‌توانیم این کار را انجام دهیم اگه همه با هم همکاری کنیم، دستان خود را به یکدیگر بدهیم در دنیای که همه به آن احترام بگذاریم و قرار نیست که کشوری مانند آمریکا، کشور‌های دیگر را تهدید کند. ‎
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار