کد خبر:۷۱۳۵۸۴
با حضور برترین شرکت‌های دانش‌بنیان

بزرگترین رویداد فناوری کشور ۱۹ تا ۲۲ مهرماه برگزار می‌شود

بزرگترین رویداد فناوری کشور با حضور برترین شرکت‌های دانش‌بنیان کشور ۱۹ تا ۲۲ مهرماه در تهران برگزار می‌شود.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، دومین نمایشگاه شرکت‌های دانش بنیان، خلاق و فناور کشور در تاریخ ۱۹ لغایت ۲۲ مهرماه ۱۳۹۷ برگزار و از میان بیش از ۳۷۰۰ شرکت دانش بنیان و خلاق، حدود ۳۰۰ شرکت برتر انتخاب خواهند شد.
 
این شرکت‌ها گلچینی از بهترین شرکت‌های دانش بنیان و خلاق کشور بوده و نماد واقعی سطح علم و فناوری کشور می‌باشند. تنوع شرکت کنندگان و ابعاد برگزاری، این نمایشگاه را به نمایشگاه منحصر به فردی در کشور تبدیل کرده است.
 
ویژگی منحصر به فرد این نمایشگاه این است که تنها شرکت‌های دانش بنیان و خلاق امکان حضور در آن را دارند؛ لذا در این نمایشگاه کلیه شرکت‌های حاضر تولید کننده کالا‌های داخلی و همگی تولیدکننده محصولات دانش بنیان (High tech) هستند.
 
همچنین، این نمایشگاه تنها نمایشگاهی در کشور است که در آن شرکت‌های وارد کننده امکان حضور نخواهند داشت. به همین جهت این نمایشگاه بیانگر توانمندی‌های واقعی فناورانه جمهوری اسلامی ایران هستند.

معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری؛ وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات؛ وزارت نیرو؛ وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی؛ وزارت صنعت، معدن و تجارت؛ مرکز همکاری‌های تحول و پیشرفت ریاست جمهوری؛ مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران؛ پژوهشگاه نیرو؛ پژوهشگاه ارتباطلات و فناوری اطلاعات، مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی و سازمان بسیج دانشجویی حامیان این نمایشگاه هستند.

گفتنی است، این نمایشگاه در محل دائمی نمایشگاه‌های تخصصی شهرداری تهران (بوستان گفتگو) برگزار می‌شود. علاقمندان برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به وبسایت نمایشگاه به نشانی www.dbexpo.ir مراجعه کنند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار